Schrijf je in voor onze dagelijkse nieuwsbrief om al het laatste nieuws direct per e-mail te ontvangen!

Inschrijven Ik ben al ingeschreven

U maakt gebruik van software die onze advertenties blokkeert (adblocker).

Omdat wij het nieuws gratis aanbieden zijn wij afhankelijk van banner-inkomsten. Schakel dus uw adblocker uit en herlaad de pagina om deze site te blijven gebruiken.
Bedankt!

Klik hier voor een uitleg over het uitzetten van uw adblocker.

Meld je nu aan voor onze dagelijkse nieuwsbrief en blijf up-to-date met al het laatste nieuws!

Abonneren Ik ben al ingeschreven
Vrijdag 6 juli make-up shows bij Bijenkorf Den Haag

Dr.Hauschka Cosmetica haalt internationaal make-up artist Karim Sattar in huis

Topvisagist Karim Sattar (36) versterkt vanaf heden Dr.Hauschka's creatieve team van cosmetica-experts. Hij wordt betrokken bij het ontwikkelen van nieuwe make-up voor dit natuurzuivere merk. Daarnaast verzorgt hij wereldwijd trainingen en vervult hij een leidende rol bij alle Skin Care events van Dr.Hauschka.

Prominenten

Na zijn eerste opleidingen voor make-up artist in New York, bouwde Karim zijn kennis en ervaring overal ter wereld uit. Er ontstond grote vraag naar zijn professionele visagie: inmiddels staat er een lange lijst van actrices, politici, sporters en zelfs royalty op zijn naam. Zo werkte hij voor prominenten zoals actrice Jane Fonda en prinses Charlene van Monaco. Karim is bovendien bekend van vele make-up reportages in onder meer Vogue, Marie-Claire en Cosmopolitan.


Respectvol

"Ik groeide op bij een biologisch-dynamische boerderij in de buurt van het dorpje Wesel, aan de Rijn", aldus Karim. "Hierdoor heb ik al jong geleerd om respectvol om te gaan met alles wat de natuur te bieden heeft. Mijn stap naar Dr.Hauschka voelt dan ook heel vanzelfsprekend aan, niet alleen op professioneel maar ook op persoonlijk vlak. Ik vind het geweldig dat het bedrijf mij aan boord wil hebben, en ik ben vastbesloten mijn expertise overal waar ik dat maar kan in te zetten."

Make-up shows

Aanstaande vrijdag 6 juli komt Karim Sattar voor Dr.Hauschka naar Nederland. Op de beautyafdeling van de Bijenkorf Den Haag geeft hij een aantal wervelende make-up shows en beantwoordt hij persoonlijke vragen. Hij is aanwezig van 12:00 uur tot 17:00 uur.

Meer over Dr.Hauschka Cosmetica

'Uit de natuur voor de mens' – is al sinds onze oprichting in 1935 de leidraad geweest van WALA Heilmittel GmbH. Voor onze producten worden natuurlijke grondstoffen gebruikt, die onder eerlijke omstandigheden zoveel mogelijk worden gewonnen uit biologisch-dynamische teelt, gecontroleerde biologische teelt of van percelen in de vrije natuur.

WALA produceert producten voor drie merken: WALA Geneesmiddelen, Dr.Hauschka Cosmetica en Dr.Hauschka Med. We exporteren onze producten naar meer dan 40 landen. In 2010 realiseerde WALA Heilmittel GmbH een omzet van 100,4 miljoen euro.

Men kan Dr.Hauschka Cosmetica volgen op Twitter en Facebook:
Twitter: www.twitter.com/DrHauschkaNL
Facebook: www.facebook.com/DrHauschkaNL 
Publicatiedatum: