Schrijf je in voor onze dagelijkse nieuwsbrief om al het laatste nieuws direct per e-mail te ontvangen!

Inschrijven Ik ben al ingeschreven

U maakt gebruik van software die onze advertenties blokkeert (adblocker).

Omdat wij het nieuws gratis aanbieden zijn wij afhankelijk van banner-inkomsten. Schakel dus uw adblocker uit en herlaad de pagina om deze site te blijven gebruiken.
Bedankt!

Klik hier voor een uitleg over het uitzetten van uw adblocker.

Meld je nu aan voor onze dagelijkse nieuwsbrief en blijf up-to-date met al het laatste nieuws!

Abonneren Ik ben al ingeschreven

Bio+ introduceert complete range koffiemelk en koffieroom

Het assortiment van Bio+ bevat nu ook biologische halfvolle koffiemelk en koffieroom. De halfvolle koffiemelk is verkrijgbaar in een fles van 200 gram en 500 gram. De mild romige koffieroom is verkrijgbaar in doseercupjes. Deze handige cupjes gaan makkelijk open zonder te spatten. Voor het foodservicekanaal is ook een doos met 500 losse cupjes beschikbaar. Eerder introduceerde Bio+ al de houdbare halfvolle- en volle melk in literpak.


Vechtenaer is specialist in biologische houdbare zuivel en is 1 van de licentiehouders van Bio+. Het is een dochterbedrijf van Thise Mejeri gevestigd te Hardenberg. Naast de Bio+ koffiemelk produceren zij ook de Bio+ houdbare melk, welke verkrijgbaar is als volle- en half volle melk.

Voor meer informatie over Vechtenaer kijk op www.vechtenaer.nl.

Bio+ biedt met meer dan 300 biologische producten van natuurlijke komaf een oplossing voor ieder eetmoment. Bio+ was in de afgelopen 2 jaar het snelst groeiende merk in het supermarktkanaal. Ook kreeg Bio+ in 2011 de FNLI Award in de nieuwe categorie grootste maatschappelijke bijdrage.

Voor meer informatie over Bio+ kijk op www.bio-plus.nl.

Publicatiedatum: