Schrijf je in voor onze dagelijkse nieuwsbrief om al het laatste nieuws direct per e-mail te ontvangen!

Inschrijven Ik ben al ingeschreven

U maakt gebruik van software die onze advertenties blokkeert (adblocker).

Omdat wij het nieuws gratis aanbieden zijn wij afhankelijk van banner-inkomsten. Schakel dus uw adblocker uit en herlaad de pagina om deze site te blijven gebruiken.
Bedankt!

Klik hier voor een uitleg over het uitzetten van uw adblocker.

Meld je nu aan voor onze dagelijkse nieuwsbrief en blijf up-to-date met al het laatste nieuws!

Abonneren Ik ben al ingeschreven

Recordaantal bezoekers naar open dag Ko-Kalf

Een recordaantal van meer dan duizend bezoekers kwam op 23 juni naar de open dag op het biologisch rundveebedrijf van Ko-Kalf. De hele dag heerste er een gezellige sfeer op de boerderij aan de Veldweg 44 in Doornspijk.

De jachthondenshow van Makker Hondensport trok de nodige belangstelling. Maar ook de producten van Fruittuin Verbeek en Kaasboerderij Polderzoom vonden gretig aftrek. Verder waren er kramen van onder ander de Stichting NOHE en Droogbloemenboerderij Aperloo. Ook waren, evenals voorgaande jaren, diverse kunstschilders, mevrouw Junte met haar bloemsierkunst en de heer Raayen met honing weer van de partij. Daarnaast werd er voorlichting gegeven over weidevogelbeheer en was er een informatiestand van de Nederlandse Organisatie voor Jacht- en Grondbeheer. Kinderen maakten de prachtigste kunstwerken tijdens workshops van Atelier De Lindehof en Madeleine's Pottery.

Veel belangstelling was er voor de rondleidingen door de eigenaar van het bedrijf, de heer Van Twillert. Met name de nieuwe stal met zonnepanelen vond men zeer interessant. En natuurlijk waren de biologische kroketten en vleespakketten van Ko-Kalf verkrijgbaar en werd de hele dag gratis koffie, thee en appelsap geschonken. Dankzij alle vrijwilligers en belangstellenden werd de open dag wederom een groot succes.

Hebt u de Open Dag gemist, maar wilt u toch eens kennismaken met een biologisch rundveebedrijf, dan kunt u uw eigen rondleiding maken op het erf van Ko-Kalf. Aan de hand van informatieborden kunt u de boerderij bezichtigen, kennis nemen van het boerderijleven en een indruk krijgen van wat biologisch boeren inhoudt. U bent van harte welkom.

Bron: Veluweland
Publicatiedatum: