Schrijf je in voor onze dagelijkse nieuwsbrief om al het laatste nieuws direct per e-mail te ontvangen!

Inschrijven Ik ben al ingeschreven

U maakt gebruik van software die onze advertenties blokkeert (adblocker).

Omdat wij het nieuws gratis aanbieden zijn wij afhankelijk van banner-inkomsten. Schakel dus uw adblocker uit en herlaad de pagina om deze site te blijven gebruiken.
Bedankt!

Klik hier voor een uitleg over het uitzetten van uw adblocker.

Meld je nu aan voor onze dagelijkse nieuwsbrief en blijf up-to-date met al het laatste nieuws!

Abonneren Ik ben al ingeschreven

Natuur- en landschapswijzer voor boeren en tuinders

Voor biologische boeren en tuinders (en hun gangbare collega's) die de natuur op hun bedrijf willen bevorderen heeft Bionext een Natuur- en landschapswijzer ontwikkeld. Met eenvoudige maatregelen, die niet veel geld hoeven te kosten, kunt u ervoor zorgen dat de natuur op uw bedrijf meer kans krijgt. Bijvoorbeeld op het erf, in overhoeken of langs de randen van akkers. Daar heeft u als biologisch ondernemer óók voordeel van: denk bijvoorbeeld aan de natuurlijke vijanden die helpen bij het bestrijden van ziekten en plagen. Of aan onkruiden die minder kans krijgen in percelen met een soortenrijk grasland.

In de Natuur- en landschapswijzer staat wat u zelf kunt doen en van welke collega-ondernemers u kunt leren. Ook vindt u informatie over projecten waar u zich bij kunt aansluiten, zoals Bloeiend Bedrijf. Verder geeft de wegwijzer inzicht in subsidiemogelijkheden en handige websites.

Klik hier om naar de Natuur- en landschapswijzer te gaan.

Bron: Bionext

Publicatiedatum: