Schrijf je in voor onze dagelijkse nieuwsbrief om al het laatste nieuws direct per e-mail te ontvangen!

Inschrijven Ik ben al ingeschreven

U maakt gebruik van software die onze advertenties blokkeert (adblocker).

Omdat wij het nieuws gratis aanbieden zijn wij afhankelijk van banner-inkomsten. Schakel dus uw adblocker uit en herlaad de pagina om deze site te blijven gebruiken.
Bedankt!

Klik hier voor een uitleg over het uitzetten van uw adblocker.

Meld je nu aan voor onze dagelijkse nieuwsbrief en blijf up-to-date met al het laatste nieuws!

Abonneren Ik ben al ingeschreven

Nieuwe kansen voor biologische vleesproducenten op Australische markt

De grootste onderneming in biologisch vlees van Australiƫ beweert dat haar oprichting goed nieuws betekent voor degenen die de industrie willen betreden. Het nieuwe bedrijf bestaat uit twee divisies. Het gaat om 'The Organic Meat Company' (TOMC) en Cleavers, een ander in biologisch vlees gespecialiseerd bedrijf. De nieuwe naam is 'The Arcadian Organic and Natural Meat Company' en het zal 70 procent van de binnenlandse markt voor biologisch rundvlees in handen krijgen en 80 tot 90 procent van de binnenlandse markt voor biologisch lamsvlees.

Alister Ferguson zegt dat er zeker meer producenten nodig zijn nu het bedrijf groeiende is. "We zijn altijd op zoek naar nieuwe leveranciers en helpen producenten ook graag bij het behalen van de bio-certificering. Dat is iets waar we altijd al hard aan gewerkt hebben sinds we acht jaar geleden begonnen zijn. Het duurt natuurlijk drie jaar voordat we van dit vlees gebruik kunnen maken, maar we moeten nu eenmaal blijven groeien."

Bron: ABC.net

Publicatiedatum: