Naturkosmetik Branchenreport 2012 komt in juli uit

De herziening van het Naturkosmetik Branchenreport 2012 zal in juli beschikbaar zijn. Dit is een gloednieuwe 360-graden analyse van de dynamische markt voor natuurlijke verzorgingsproducten. Het rapport wordt door het 'naturkosmetik konzepte Elfriede Dambacher' gepubliceerd. Exclusieve bijdragen van marktonderzoeksbureau GfK en IRI verrijken het rapport met onderzoek naar consumentengedrag en de invloed daarvan op de handel.In het rapport is een grondige analyse te vinden van de markt voor natuurlijke verzorgingsproducten in Duits sprekende landen. En het geeft inzicht in opkomende internationale groeimarkten. Er staan ook verklaringen in van in totaal 40 besluitvormers in de industrie om een diep inzicht in de markt te geven.

Het brancherapport bestaat uit 300 pagina's en is een onmisbare analyse voor beslissers in de cosmetische industrie die zich bezighouden met deze groeiende markt.

Klik hier voor meer informatie.

Bron: persbericht via Bio-Markt.Info

Publicatiedatum:Ook onze nieuwsbrief ontvangen? | Klik hier


Ander nieuws uit deze sector:


Schrijf je in voor onze dagelijkse nieuwsbrief om al het laatste nieuws direct per e-mail te ontvangen!

Inschrijven Ik ben al ingeschreven

U maakt gebruik van software die onze advertenties blokkeert (adblocker).

Omdat wij het nieuws gratis aanbieden zijn wij afhankelijk van banner-inkomsten. Schakel dus uw adblocker uit en herlaad de pagina om deze site te blijven gebruiken.
Bedankt!

Klik hier voor een uitleg over het uitzetten van uw adblocker.