Holland Pharma Informatiebeurs zaterdag 9 juni

TerraSana verzorgt lezing over natuurcosmetica

De lezing gaat over natuurcosmetica LOGONA & SANTE van het Duitse concern LOGOCOS die al meer dan 30 jaar expertise heeft op het gebied van natuurcosmetica. Transparantie, echtheid en traceerbaarheid. Deze drie begrippen zijn vast verankerd in de LOGOCOS filosofie. Vandaag de dag is LOGOCOS één van de toonaangevende producenten van betrouwbare natuurcosmetica van onder andere de merken LOGONA en SANTE.

LOGOCOS is in Nederland vertegenwoordigd door TerraSana (distributeur, producent en merkenleverancier van biologische producten). De producten van TerraSana worden zorgvuldig geselecteerd op basis van bio-certificering, duurzaamheid en ambachtelijke kwaliteit. TerraSana voert twee merken natuurcosmetica van LOGOCOS: SANTE en LOGONA.

Ook bij LOGOCOS gelden ten aanzien van de ontwikkeling en productie strikte kwaliteitscriteria. Het is zelfs zo dat nagenoeg alle producten twee keurmerken hebben; BDIH en NaTrue.

SANTE richt zich met een heel trendy eco glamour line op de jongere lichtgroene consument. Deze lijn is vorig jaar succesvol geïntroduceerd (zie www.santecosmetica.nl). LOGONA heeft dit jaar haar lijn gerelaunched; verzorgingsproducten voor de wat rijpere huid. Zo biedt LOGONA een vernieuwde gezichtsverzorgingslijn, een strakke mann-serie voor de hippe eco-man en een chique anti-verouderingslijn 'Age protection' (zie www.logona.nl)


Edwin Leenders van LOGOCOS zal de bezoekers meenemen in de wereld van natuurcosmetica. Wat betekenen termen als 'greenwashing', 'Sustainable beauty'? Wat is het bijzondere aan de kwaliteit van LOGONA- en SANTE-producten? Hoe ziet de toekomst van natuurcosmetica eruit? Leenders geeft tijdens de lezing graag een antwoord op deze en andere vragen. De lezing vindt plaats in de grote zaal (2) van 12:00-12:45 uur. Inschrijven is niet noodzakelijk.

TerraSana Superfood-Raw Food

TerraSana zal ook aanwezig zijn met een stand. Hier zal men de cosmeticalijnen van SANTE en LOGONA zelf kunnen ervaren. Er worden van beide lijnen proefjes uitgedeeld zodat u het thuis kunt uitproberen.

Daarnaast heeft TerraSana natuurlijk nog heel veel andere biologische producten zoals een heel uitgebreid assortiment Superfood & Raw Food. Kom proeven van onder andere incabessen, mulberries, gojibessen, chiazaad, hennepzaad, cacaobonen, en –nibs, et cetera.

Bovendien dingen alle bezoekers mee naar een lekker biologisch droppakket. TerraSana heeft speciaal voor deze informatiebijeenkomst een leuke Facebook-actie opgezet.

Voor meer informatie:

www.terrasana.nl
www.hollandpharma.nl

Publicatiedatum:Ook onze nieuwsbrief ontvangen? | Klik hier


Ander nieuws uit deze sector:


Schrijf je in voor onze dagelijkse nieuwsbrief om al het laatste nieuws direct per e-mail te ontvangen!

Inschrijven Ik ben al ingeschreven