Schrijf je in voor onze dagelijkse nieuwsbrief om al het laatste nieuws direct per e-mail te ontvangen!

Inschrijven Ik ben al ingeschreven

U maakt gebruik van software die onze advertenties blokkeert (adblocker).

Omdat wij het nieuws gratis aanbieden zijn wij afhankelijk van banner-inkomsten. Schakel dus uw adblocker uit en herlaad de pagina om deze site te blijven gebruiken.
Bedankt!

Klik hier voor een uitleg over het uitzetten van uw adblocker.

Meld je nu aan voor onze dagelijkse nieuwsbrief en blijf up-to-date met al het laatste nieuws!

Abonneren Ik ben al ingeschreven

Ruik-Proef-Kijkdag bij EKO Boerderij 't Helder: 3 juni

Reserveer zondag 3 juni 2012 in uw agenda voor een bezoek aan het biologische akkerbouwbedrijf en varkensparadijs EKO Boerderij 't Helder in Winterswijk-Huppel. Dick en Berdy Sloetjes heten u van harte welkom op hun bedrijf. Kom kennismaken met het Heldervarken, knuffel met biggetjes, krijg een rondleiding door de stallen, ervaar wat er allemaal komt kijken bij biologische bedrijfsvoering en proef wat ├ęcht (h)eerlijk vlees is. Naast het knuffelen van de biggetjes kunnen de kinderen in het stro spelen, het Poggepad speurtocht volgen, kleurplaten kleuren of het Varkensstaartje-Prikspel proberen.
 
Om een kleine indruk te geven wat er mogelijk is op culinair gebied worden hapjes gemaakt met biologische vlees uit het gevoerde assortiment in de hoofdrol. Ook kan geproefd worden van een varkentje aan het spit. Na betaling van 4 euro per persoon voor de entree (klanten gratis) krijgt men een vijfstrippenkaart om van al dat lekkers te proeven.

Het is ook mogelijk om ter plekke biologisch vlees uit het assortiment te kopen. Het assortiment bestaat uit: Heldervarkenvlees, Kemperkip en rund-, lams- en geitenvlees, ook kan men altijd via de website bestellen, dan wordt het thuisbezorgd, keurig in porties verpakt. Daarnaast zullen ook producten van andere Slow Food en Biologische Achterhoek producenten te koop zijn.

U bent welkom op deze open dag tussen 11:00-16:00 uur aan de Huppelseweg 21 in Winterswijk.

Bron: Slingeland FM
Publicatiedatum: