Schrijf je in voor onze dagelijkse nieuwsbrief om al het laatste nieuws direct per e-mail te ontvangen!

Inschrijven Ik ben al ingeschreven

U maakt gebruik van software die onze advertenties blokkeert (adblocker).

Omdat wij het nieuws gratis aanbieden zijn wij afhankelijk van banner-inkomsten. Schakel dus uw adblocker uit en herlaad de pagina om deze site te blijven gebruiken.
Bedankt!

Klik hier voor een uitleg over het uitzetten van uw adblocker.

Meld je nu aan voor onze dagelijkse nieuwsbrief en blijf up-to-date met al het laatste nieuws!

Abonneren Ik ben al ingeschreven

The Golden Coffee Box in actie voor Serious Request

3FM en het Rode Kruis zetten zich elk jaar samen in om een stille ramp onder de aandacht te brengen. 3FM Serious Request 2011 vraagt aandacht voor moeders die geraakt zijn door oorlog- of conflictsituaties. Vanuit het Glazen Huis focust 3FM zich op deze drijvende maar zeer kwetsbare kracht van het gezin.

The Golden Coffee Box levert belangeloos koffie aan de crew van 3FM Serious Request in het glazen huis in Leiden. WMF stelt 2 volautomaten beschikbaar, waarvan er één aan het eind van de actie geveild wordt, en de melk en chocolademelk wordt gesponsord door FrieslandCampina. Op 24 december staan de barista's samen met de medewerkers van Voldaan Catering koffie te maken voor de gehele crew. Verder is er een veiling van koffiepakketten, workshops en er kan geboden worden voor een barista.



Heb je zelf nog iets te veilen of een goed idee, laat het weten via nicole@goldencoffeebox.nl of de Facebook-pagina van The Golden Coffee Box.

De fooienpot van de maand december gaat op 24 december mee naar het glazen huis en zal daar aangeboden worden door de barista's. Wanneer je in de winkel bent aan de Laanstraat in Baarn, doneer dan gul, want de moeders hebben het zo hard nodig.

Klik hier voor meer informatie.
Publicatiedatum: