Schrijf je in voor onze dagelijkse nieuwsbrief om al het laatste nieuws direct per e-mail te ontvangen!

Inschrijven Ik ben al ingeschreven

U maakt gebruik van software die onze advertenties blokkeert (adblocker).

Omdat wij het nieuws gratis aanbieden zijn wij afhankelijk van banner-inkomsten. Schakel dus uw adblocker uit en herlaad de pagina om deze site te blijven gebruiken.
Bedankt!

Klik hier voor een uitleg over het uitzetten van uw adblocker.

Meld je nu aan voor onze dagelijkse nieuwsbrief en blijf up-to-date met al het laatste nieuws!

Abonneren Ik ben al ingeschreven
"Hebben zelfs extra productie laten draaien"

Udea zeer tevreden over verkoop Sinterklaasartikelen

Tholen - Udea heeft dit jaar voor het eerst zelf ook specifieke Sinterklaasartikelen in geproduceerd. In de winkels is volop speculaas, kruidnoten (naturel en met chocolade) en chocoladeletters van Sweet Company te verkrijgen. "Sweet Company kan letterlijk vertaald worden naar 'zoet gezelschap'. En zeker met Sinterklaas is zoet gezelschap welkom", licht Hans van Mierlo toe.



Er zijn bijna 10.000 zakken kruidnoten en eenzelfde aantal kruidnoten omhuld met chocolade geproduceerd. Udea is zeer tevreden over de verkoop. "We hebben zelfs een extra productie laten draaien, omdat de eerste lading zo snel verkocht was. Dat is ook niet verwonderlijk, want ze waren wel heel lekker voor een goede prijs."



Naast de Sweet Company-producten heeft Udea diverse sinterklaasartikelen van A-merken geleverd, zoals Tony Chocolonely en Australian. Het assortiment wordt voor het komende jaar hoogstwaarschijnlijk verder uitgebreid. "Volgend jaar zorgen we voor een breed aanbod Sinterklaasartikelen. We gaan er voor zorgen dat het totaal assortiment Sinterklaasartikelen bij Udea besteld kan gaan worden", besluit Hans.