Bio Europe BV uit Liessel gaat de verkoop organiseren van de totale productie van de firma Bio Holland te Kerkdriel.
Bio Holland produceert 2.500 kilogram witte champignons en 2.500 kilogram kastanjechampignons per week. Arjan Stello van Bio Holland is in staat om een compleet pakket aan te bieden, zowel losse als verpakte champignons en daarbij ook oesterzwammen, shiitake en portabella.
Arjan in zijn champignonkwekerij
Volgens Arjan is er nog ruimte in de versmarkt, omdat de consument toch nog steeds meer zoekt naar een eerlijk en gezond product. Om zijn aandacht goed bij de teelt te kunnen houden heeft hij Bio Europe gevraagd zijn producten te vermarkten. Bio Europe is al een gevestigde naam in bio-champignons, maar is nog niet aanwezig in de versmarkt.
"Onze bedoeling is om nieuwe markten te zoeken en niet om bestaande markten te vervelen. Ook zullen wij openstaan voor samenwerking met andere producenten van deze producten", vertelt Noud Spetgens van Bio Europe.
Voor meer informatie: Noud Spetgens van Bio Europe, 0493 344255.
Abonneren
Vacatures
Top 5 - gisteren
- Terug van weggeweest: biologische bakkerij bij Loverendale ter Linde
- Waarom loopt Nederland achter op buurlanden in biologische teelt?
- Lidl opent haar nieuwste duurzame distributiecentrum in Almere
- Agroforestry op de BioVelddag 2022
- Maaltijdbox Ekomenu lanceert kassabon met ware impact van voedingskeuzes
Top 5 - afgelopen week
Top 5 - afgelopen maand
- Hoe boer Piet uit handen bleef van het kapitaal
- Zijn biologische producten gezonder?
- Ministerie staat niet-biologische grondstoffen in biologisch veevoer tijdelijk toe: net op tijd
- Annette Harberink vertrekt van Natuurderij Keizersrande
- Europees parlement stemt met grote meerderheid voor marktgestuurde stimulering van bio-landbouw
Ook onze nieuwsbrief ontvangen? | Klik hier
Ander nieuws uit deze sector:
- 2022-05-13 Zwitserland: Bio-sinaasappelen goedkoper, prijs voor biologische gemengde sla ongewijzigd
- 2022-05-13 Hoge prijzen vertragen vraag naar bio-limes
- 2022-05-13 Nultarief btw op groenten en fruit laat nog even op zich wachten
- 2022-05-12 "Biologisch telen is stimuleren, niet onderdrukken"
- 2022-05-12 Natural Growth verhoogt opbrengst en zoetheid aardbeienoogst
- 2022-05-12 "Het zal ons niet lukken om precies aan te sluiten op de nieuwe bio-appeloogst"
- 2022-05-12 "Met de stijgende buitentemperaturen trekt de horeca aan"
- 2022-05-11 Boeren roepen burgers op om poep en plas te doneren
- 2022-05-11 Aspergeteler kiest voor druppelirrigatie
- 2022-05-10 Akkerbouwers kunnen naar eigen zeggen wel een drupje regen gebruiken
- 2022-05-10 "Honger in Afrika indirect gevolg van steeds meer biologische producten eten"
- 2022-05-10 Wie betaalt de duurzame teler?
- 2022-05-10 Tasmaanse biologische appelteler bereidt zich voor volgend seizoen voor op introductie nieuw ras
- 2022-05-09 Het is tijd voor zeebananen, zeggen telers zilte groenten
- 2022-05-09 "Door de overstap naar biologisch telen is binding met afnemer helemaal terug"
- 2022-05-09 Beste jaarcijfers ooit voor Organto
- 2022-05-06 Ecologisch telen in kas met nauwelijks paden: "Daar groeit onkruid en dat kost tijd"
- 2022-05-06 Een box vol biologische kruiden thuisbezorgd
- 2022-05-06 "Fruit hangt nog aan de bomen op het moment dat klanten het bij Fresh.Land bestellen"
- 2022-05-06 "Als gevolg van de vorst zal het Franse aardbeienseizoen meer verspreid zijn"