Bio+ hoofdsponsor SBS 6-programma Natuurlijk Lekker Leven

Bij SBS 6 start op zondag 27 november aanstaande het nieuwe televisieprogramma 'Natuurlijk Lekker Leven'. Het televisieprogramma wordt mede mogelijk gemaakt door hoofdsponsor Bio+. Het programma, dat gepresenteerd wordt door Suzan Blokhuis, biedt kijkers inspiratie voor een natuurlijke manier van leven. Van het programma worden 13 uitzendingen gemaakt die uitgezonden worden in de maanden november tot en met februari.

Vast format

Koken met natuurlijk lekkere producten staat in iedere uitzending centraal. TV-kok Peter Bakker kookt wekelijks een aantal heerlijke gerechten, vaak met Bio+ producten in de hoofdrol. De opnames daarvoor vinden plaats in de proefkeuken van Bio+. Daarnaast neemt presentatrice Suzan Blokhuis iedere week een kijkje bij een supermarkt, boer, producent of andere bijzondere locatie om zich te laten informeren over de manier waarop ons eten geproduceerd wordt. Het programma wordt iedere zondagmiddag vanaf 15:00 uur uitgezonden en later in de week twee keer herhaald.


Sponsoring door Bio+

"De uitgangspunten van het programma sluiten naadloos aan bij de uitgangspunten van Bio+, aldus Henk Gerbers, voorzitter van Stichting Merkartikel Bio+. "Bio+ staat namelijk voor gezonde, lekkere producten die gemaakt zijn met respect voor mens, milieu en dier. Onze boeren en producenten spelen daarbij een belangrijke rol. Die boodschappen willen we op ongedwongen en laagdrempelige wijze overbrengen op de consument. Omdat Bio+ een uniek samenwerkingsverband is tussen retailers aan de ene kant en producenten aan de andere kant, zullen we alle partijen actief betrekken bij dit programma."

Over Bio+

Onder het merk Bio+ worden inmiddels meer dan 300 biologische producten verkocht. Deze zijn verkrijgbaar bij zo'n 2.500 supermarkten. Bio+ won onlangs de FNLI Award: 'Merk met grootste maatschappelijke bijdrage'.

Publicatiedatum:Ook onze nieuwsbrief ontvangen? | Klik hier


Ander nieuws uit deze sector:


Schrijf je in voor onze dagelijkse nieuwsbrief om al het laatste nieuws direct per e-mail te ontvangen!

Inschrijven Ik ben al ingeschreven