Schrijf je in voor onze dagelijkse nieuwsbrief om al het laatste nieuws direct per e-mail te ontvangen!

Inschrijven Ik ben al ingeschreven

U maakt gebruik van software die onze advertenties blokkeert (adblocker).

Omdat wij het nieuws gratis aanbieden zijn wij afhankelijk van banner-inkomsten. Schakel dus uw adblocker uit en herlaad de pagina om deze site te blijven gebruiken.
Bedankt!

Klik hier voor een uitleg over het uitzetten van uw adblocker.

Meld je nu aan voor onze dagelijkse nieuwsbrief en blijf up-to-date met al het laatste nieuws!

Abonneren Ik ben al ingeschreven

Ik Spring Over: concrete stappen naar een groenere levensstijl

Via de 'Ik Spring Over'-campagne kan men uit 11 acties kiezen en overspringen naar een duurzamere levensstijl. Een greep uit de acties waarop de consument kan overspringen; een groene energieleverancier, een groene bank, eigen energie opwekken met zonnepanelen of zonneboilers, eten van seizoensgroenten en fruit uit de regio, een dag in de week geen vlees of duurzaam vervoer. Achter de acties zitten kortingsacties en tips van diverse bedrijven en organisaties. De campagne 'Ik Spring Over' is de energieke aanloop naar de Dag van de Duurzaamheid op 11-11-11.

Wat is het doel van de campagne?

Met de Ik Spring Over campagne wil initiatiefnemer Urgenda zo veel mogelijk mensen inspireren om nu concrete stappen te zetten naar een 'groenere' levensstijl. Mensen kunnen uit 11 acties kiezen en de site biedt duurzamere varianten van dagelijkse handelingen. Snel, makkelijk en concreet. Hoe meer mensen meedoen, des te beter. Dus nodig anderen ook uit over te springen! Wie op minimaal drie acties overspringt krijgt twee gratis kaartjes voor de Nacht van de Duurzaamheid.

Neem een kijkje op de campagnewebsite voor meer informatie.
Publicatiedatum: