Schrijf je in voor onze dagelijkse nieuwsbrief om al het laatste nieuws direct per e-mail te ontvangen!

Inschrijven Ik ben al ingeschreven

U maakt gebruik van software die onze advertenties blokkeert (adblocker).

Omdat wij het nieuws gratis aanbieden zijn wij afhankelijk van banner-inkomsten. Schakel dus uw adblocker uit en herlaad de pagina om deze site te blijven gebruiken.
Bedankt!

Klik hier voor een uitleg over het uitzetten van uw adblocker.

Meld je nu aan voor onze dagelijkse nieuwsbrief en blijf up-to-date met al het laatste nieuws!

Abonneren Ik ben al ingeschreven
Bekijk het filmpje van de bevrijding

Levende kikker in biologische salade

Een Amerikaanse vrouw kocht begin november een biologische salade in South Pasadena. Hierin zat een kleine verrassing. Een levende boomkikker had zich tussen de slablaadjes genesteld. Liya Ma zegt dat ze iets vreemds zag toen ze de nog verpakte salade oppakte. "Ik zag twee ogen naar me kijken. Ik gaf een gil en liet de verpakking vallen."

Ze deed de ontdekking in de winkel en vroeg de winkelmanager of ze het dier als huisdier mocht houden. Hij ging hiermee akkoord en ze mocht kikker Dave met verpakking en al mee naar huis nemen.



De gemengde salade is afkomstig van Babe Farms in Santa Maria. Een woordvoerster zegt dat de kikker waarschijnlijk het proces overleefd heeft omdat de sla niet gesneden is. "Dit kan gebeuren, we verwerken meer dan 20.000 kilo sla per dag." Ze vindt het sensationeel dat de kikker drie wasbeurten en een centrifuge overleefd heeft.

Bekijk hier het filmpje:

Publicatiedatum: