Al 30 jaar op de goede weg!

De biologische slagers van De Groene Weg maken zich al sinds 1981 iedere dag sterk voor lekker, natuurlijk vlees. "Vlees gezond van oorsprong noemen we dat", vertelt Henk Gerbers. "Slagers van De Groene Weg kiezen er bewust voor om alleen maar te werken met vlees dat geproduceerd is volgens biologische tradities. Omdat het vlees tot stand gekomen is in een gezond evenwicht tussen mens, natuur en dier. Maar vooral omdat biologisch vlees nog echt authentiek lekker smaakt."

Om het 30-jarig bestaan van De Groene Weg te vieren, kunnen klanten nog tot en met 5 november sparen voor gratis biologische kruidenmixen. Het betreft zes verschillende smaakvolle mixen in een luxe maalmolen.Bovendien maakt men automatisch kans op een 'kookworkshop voor twee'. Elke volle ingeleverde spaarkaart geeft kans op een kookworkshop vol met kerstinspiratie samen met andere De Groene Weg klanten en hun slager van De Groene Weg.

Kijk voor meer informatie op www.degroeneweg.nl 

Publicatiedatum:Ook onze nieuwsbrief ontvangen? | Klik hier


Ander nieuws uit deze sector:


Schrijf je in voor onze dagelijkse nieuwsbrief om al het laatste nieuws direct per e-mail te ontvangen!

Inschrijven Ik ben al ingeschreven

U maakt gebruik van software die onze advertenties blokkeert (adblocker).

Omdat wij het nieuws gratis aanbieden zijn wij afhankelijk van banner-inkomsten. Schakel dus uw adblocker uit en herlaad de pagina om deze site te blijven gebruiken.
Bedankt!

Klik hier voor een uitleg over het uitzetten van uw adblocker.