Je krijgt deze pop-up te zien omdat dit de eerste keer is dat je onze site bezoekt. Krijg je deze melding altijd te zien dan heb je je cookies uitstaan en zullen die blijven verschijnen.
Meld je nu aan voor onze dagelijkse nieuwsbrief en blijf up-to-date met al het laatste nieuws!
Je ziet deze popup omdat dit de eerste keer is dat u de site betreed. Als u dit bericht blijft krijgen zet dan alstublieft uw cookies aan
Sonnberg Biofleisch opent eerste winkel in Linz
Halverwege september is in Linz de eerste winkel van Sonnberg Biofleisch geopend. Het bedrijf, dat in 2004 door Manfred Huber en Wolfgang Fürst opgericht is heeft zich snel ontwikkeld. Sonnberg Biofleisch is nu één van de grootste biologische slagers van Oostenrijk. Er zijn inmiddels al 75 medewerkers werkzaam bij het bedrijf.
De dieren komen van boerderijen in de 'BioRegion Mühlviertel'. Sonnberg Biofleisch levert met name aan groothandelaren in Beieren en Oostenrijk. Tot de klanten behoren ook commerciële keukens en restaurants in Oostenrijk, Beieren en Zuid-Tirol.