Schrijf je in voor onze dagelijkse nieuwsbrief om al het laatste nieuws direct per e-mail te ontvangen!

Inschrijven Ik ben al ingeschreven

U maakt gebruik van software die onze advertenties blokkeert (adblocker).

Omdat wij het nieuws gratis aanbieden zijn wij afhankelijk van banner-inkomsten. Schakel dus uw adblocker uit en herlaad de pagina om deze site te blijven gebruiken.
Bedankt!

Klik hier voor een uitleg over het uitzetten van uw adblocker.

Meld je nu aan voor onze dagelijkse nieuwsbrief en blijf up-to-date met al het laatste nieuws!

Abonneren Ik ben al ingeschreven

Sonnberg Biofleisch opent eerste winkel in Linz

Halverwege september is in Linz de eerste winkel van Sonnberg Biofleisch geopend. Het bedrijf, dat in 2004 door Manfred Huber en Wolfgang Fürst opgericht is heeft zich snel ontwikkeld. Sonnberg Biofleisch is nu één van de grootste biologische slagers van Oostenrijk. Er zijn inmiddels al 75 medewerkers werkzaam bij het bedrijf.

De dieren komen van boerderijen in de 'BioRegion Mühlviertel'. Sonnberg Biofleisch levert met name aan groothandelaren in Beieren en Oostenrijk. Tot de klanten behoren ook commerciële keukens en restaurants in Oostenrijk, Beieren en Zuid-Tirol.

Publicatiedatum: