Schrijf je in voor onze dagelijkse nieuwsbrief om al het laatste nieuws direct per e-mail te ontvangen!

Inschrijven Ik ben al ingeschreven

Meld je nu aan voor onze dagelijkse nieuwsbrief en blijf up-to-date met al het laatste nieuws!

Abonneren Ik ben al ingeschreven
"Onze oude naam was voor de buitenlandse klanten wel erg lastig"

Kaasmakerij De Jong is vanaf nu DeJong Cheese

Tholen - Kaasmakerij De Jong uit Alphen (Noord-Brabant) gaat vanaf heden door onder de naam DeJong Cheese. De kaasmakerij komt hiermee de internationale klanten tegemoet. "Heb je een buitenlander al eens het woord 'kaasmakerij' laten uitspreken? Ze begrijpen vaak niet eens wat het betekent. Nu we steeds meer internationale afnemers hebben, kwamen we erachter dat we het onze buitenlandse klanten hiermee wel erg lastig maakten", licht directeur Arjan de Jong toe.

Arjan vertelt dat hij al erg positieve reacties heeft gekregen op de naamsverandering. Ook het logo is overigens gemoderniseerd en voorzien van de nieuwe naam.


Links het oude logo, rechts het nieuwe logo

De kaasmakerij blijft investeren in nieuwe producten. Voorbeeld daarvan zijn de DeJong Cheese KaasKruimels. Deze verkruimelde verse geitenkaas is in allerlei gerechten en salades te gebruiken. "De verkoop hiervan neemt echt een vlucht. De kleinverpakking wordt binnenkort in zestig natuurvoedingswinkels opgenomen. Er komt een speciale actie rondom de kaaskruimels en proeverijen."Momenteel ook druk met de bouw van een nieuwe productiehal. De hal met een vloeroppervlakte van 800 vierkante meter moet vóór de Kerst klaar zijn.

Voor meer informatie:

Arjan de Jong
DeJong Cheese
Het Sas 14
5131 RC Alphen
013 5081316
www.goatcheese.nl