De zevenjarige Koen uit Heerhugowaard is de winnaar van de Mooiste biologische Melksnor-wedstrijd. Afgelopen donderdag heeft de Noord-Hollandse gedeputeerde Jaap Bond, Koen verrast op zijn school en de hoofdprijs aan hem uitgereikt. Hij gaat met de hele klas op schoolreis naar de biologische boer en krijgt één jaar gratis Campina Boerenland Drinkyoghurt voor het hele gezin.
 

De winnende foto

Vorige week werden de vier finalisten al bekend, de gedeputeerde had de moeilijke taak om uit deze 4 genomineerden te bepalen wie de aller-aller-mooiste snor had. Uiteindelijk koos hij Koen als winnaar.
 


De provincie Noord-Holland en zuivelmerk Campina Boerenland organiseerden 'De Mooiste biologische Melksnor'-wedstrijd om kinderen te vertellen hoe biologische melk wordt gemaakt. De provincie Noord-Holland ziet graag dat nog veel meer boeren biologisch gaan produceren en is enkele jaren geleden gestart met de campagne 'noordhollandsegrond'. De campagne heeft als overkoepelend thema 'Heerlijk Noord-Holland', waarmee de nadruk wordt gelegd op lokale producten zoals biologische melk van Noord-Hollandse boeren en groenten en fruit uit de regio. Alles is 'om de hoek' verkrijgbaar bij de natuurvoedingswinkel en in de supermarkt.