Schrijf je in voor onze dagelijkse nieuwsbrief om al het laatste nieuws direct per e-mail te ontvangen!

Inschrijven Ik ben al ingeschreven

U maakt gebruik van software die onze advertenties blokkeert (adblocker).

Omdat wij het nieuws gratis aanbieden zijn wij afhankelijk van banner-inkomsten. Schakel dus uw adblocker uit en herlaad de pagina om deze site te blijven gebruiken.
Bedankt!

Klik hier voor een uitleg over het uitzetten van uw adblocker.

Meld je nu aan voor onze dagelijkse nieuwsbrief en blijf up-to-date met al het laatste nieuws!

Abonneren Ik ben al ingeschreven

VS: Deze Thanksgiving veel bio-kalkoenen op het menu

Deze Thanksgiving kiezen veel Amerikanen voor een biologische kalkoen. Tavola Gigi's in Mount Pleasant heeft de voorgaande jaren bijvoorbeeld zowel biologische als niet-biologische kalkoenen verkocht, terwijl zij dit jaar alleen bio-kalkoenen aanbieden.

"Ik ben echt verbaasd over het aantal vragen en bestellingen die tot dusver binnen zijn gekomen", vertelt eigenaresse Genette Zavaglia. "De toename is volgens mij het gevolg van de gewetensvragen die steeds meer mensen over hun voeding stellen."



Jim Graham van Graham's Organics in Rosebush merkt ook een toename van de vraag. Hij handelt al zeven jaar in biologische kalkoenen, stapte bewust een nichemarkt in. Dit jaar biedt hij ongeveer 250 kalkoenen aan. Bekijk hier het filmpje waarin hij meer vertelt over het bedrijf.


Jim tussen zijn kalkoenen