Schrijf je in voor onze dagelijkse nieuwsbrief om al het laatste nieuws direct per e-mail te ontvangen!

Inschrijven Ik ben al ingeschreven

Meld je nu aan voor onze dagelijkse nieuwsbrief en blijf up-to-date met al het laatste nieuws!

Abonneren Ik ben al ingeschreven
'Genoeg bio-eieren om verder te groeien'

Eierenglorie Vermeulen verkoopt steeds meer bio-eieren

Tholen - Recentelijk bracht het Productschap Pluimvee en Eieren naar buiten dat het aandeel biologische eieren in de Nederlandse eierproductie gelijk blijft aan 2009. Bij Eierenglorie Vermeulen merkt Hein Glorie juist dat het bio-aandeel stijgt. Eierenglorie Vermeulen is een groothandel in eieren en eiproducten in Beverwijk.

"Ik heb de exacte cijfers niet in mijn hoofd, maar ik merk dat het bio-aantal stijgt. Dit is flink groeiend, ondanks de crisis. Wij dachten dat de bio-verkoop hierdoor af zou nemen, maar niets blijkt minder waar. Er is zelfs een flinke plus binnen ons bedrijf", reageert Hein.Eierenglorie Vermeulen houdt als bedrijf goed in de gaten wat er leeft. "Mede daardoor waren wij ook één van de eerste in Nederland met scharreleieren. Voor de bio-afzet zijn we natuurlijk afhankelijk van de interesse die bedrijven hebben voor bio-eieren. Daarom zijn voorspellingen lastig. Helaas is ook nog niet voor iedereen duidelijk wat het verschil is tussen een bio-ei en een scharrelei."

Hein ziet nog voldoende groeimogelijkheden. "Er zijn nu nog zeker genoeg bio-eieren beschikbaar op de markt om verder te groeien."

Bij Eierenglorie Vermeulen zijn Eko-eieren sinds kort ook per 30 verpakt te verkrijgen.

Voor meer informatie:

Eierenglorie Vermeulen bv
Biesland 2a
1948 RJ Beverwijk
0251-214242
www.eierenglorievermeulen.nl