Schrijf je in voor onze dagelijkse nieuwsbrief om al het laatste nieuws direct per e-mail te ontvangen!

Inschrijven Ik ben al ingeschreven

U maakt gebruik van software die onze advertenties blokkeert (adblocker).

Omdat wij het nieuws gratis aanbieden zijn wij afhankelijk van banner-inkomsten. Schakel dus uw adblocker uit en herlaad de pagina om deze site te blijven gebruiken.
Bedankt!

Klik hier voor een uitleg over het uitzetten van uw adblocker.

Meld je nu aan voor onze dagelijkse nieuwsbrief en blijf up-to-date met al het laatste nieuws!

Abonneren Ik ben al ingeschreven
5-jaar durende project succesvol

'NY Organic Dairy initative' wordt voortgezet

Het 'NY Organic Dairy Initative' (NYODI) heeft 370 New Yorkse bio-melkproducenten onder meer geleerd om de kosten te verlagen, productie en inkomen te verbeteren en de marktkansen uit te breiden. Besloten is dat het NYODI-project dat gefinancierd wordt door het 'NY Farm Viability Insitute' en het 'Cornell Small Farms Program' zal worden voortgezet.

"Dit project verenigt een industrie-brede groep van deelnemers die hun perspectieven willen verbreden. Biologische zuivel wordt inmiddels erkend als belangrijk product in de staat New York", vertelt A. Fay Benson, van het regionale team van de Cornell University.

"Deze taskforce biedt vertegenwoordigers uit de biologische zuivelsector de gelegenheid om elkaar te ontmoeten en belangrijke informatie te delen. Dit stelt ons in staat om problemen al vroeg aan te pakken. Denk hierbij aan de ontwikkelingen rondom de graanprijzen en de fluctuerende melkvraag. Iedereen heeft baat bij de gecoördineerde aanpak hiervan", legt Mary-Howell Martens uit, zij is mede-eigenaar van 'Lakeview Organic Grain'.

Bekijk hier meer informatie over het initiatief.