Schrijf je in voor onze dagelijkse nieuwsbrief om al het laatste nieuws direct per e-mail te ontvangen!

Inschrijven Ik ben al ingeschreven

U maakt gebruik van software die onze advertenties blokkeert (adblocker).

Omdat wij het nieuws gratis aanbieden zijn wij afhankelijk van banner-inkomsten. Schakel dus uw adblocker uit en herlaad de pagina om deze site te blijven gebruiken.
Bedankt!

Klik hier voor een uitleg over het uitzetten van uw adblocker.

Meld je nu aan voor onze dagelijkse nieuwsbrief en blijf up-to-date met al het laatste nieuws!

Abonneren Ik ben al ingeschreven

Australië: Pure & Green Organics-winkel nu open

Pure & Green Organics heeft hun eerste winkel geopend op Stanmore in New South Wales. Het openingsfeest was op 23 oktober, klanten kregen 20 procent korting op het gehele assortiment. Ook werd gratis huidadvies gegeven. De winkel zal zes dagen per week open zijn.Pure & Green Organics heeft in 2009 haar lijn gelanceerd. Het is hiermee de eerste cosmeticalijn die gecertificeerd is door 'Australian Certified Organic'. En het bedrijf is de eerste die die 100% gerecycled karton gebruikt voor hun flessen. De NatureWorks BIOpack-flessen zijn gemaakt van hernieuwbare plantaardige suikerhulpbronnen. Ook zijn de brochures en kartonnen verpakkingen gemaakt van gerecycled papier.


Grace Culhaci, oprichter en directeur van Pure & Green Organics
 
"Steeds meer consumenten realiseren zich dat drie of vier gecertificeerde bio-producten van hoge kwaliteit alles wat nodig is om de huid schoon en gevoed te houden", vertelt Grace Culhaci, oprichtster van Pure & Green Organics. Het assortiment bestaat uit ongeveer 20 producten voor het gezicht, het lichaam en het haar. Ook is er tandpasta beschikbaar en wordt het assortiment binnenkort uitgebreid met een deodorant.

Kijk hier
voor meer informatie.