Gratis Sanex Zero% op Dag van de Duurzaamheid

Donderdag 11 november is de Dag van de Duurzaamheid. Heel Nederland staat dan in het teken van duurzame acties om energie en het milieu te sparen. Sanex roept iedereen op om deze dag te beginnen met een duurzame douche. Dit kan door een paar minuten korter en minder heet te douchen. En hierbij gebruik te maken van Sanex Zero%. Deze douchegel is bio-afbreekbaar en vermindert de chemische ingredi├źnten op de huid en in het milieu."Wij vinden de Dag van de Duurzaamheid een fantastisch initiatief en dragen graag op onze eigen manier iets bij", vertelt Marja Vermeulen, Senior Brand Manager Personal Wash Sara Lee Household & Bodycare. "Om het consumenten nog makkelijker te maken op deze dag duurzaam te douchen geven wij iedereen de kans om Sanex Zero% gratis uit te proberen." De nieuwe lijn is voorzien van het Europese Ecolabel.

Consumenten kunnen de deelnamecoupon uitprinten op www.sanex.nl. Koop op donderdag 11 november een fles of navulverpakking Sanex Zero% en stuur de ingevulde coupon en de kassabon terug naar Sanex. Het aankoopbedrag en de portokosten worden binnen 4 weken teruggestort op de rekening.

Bron: Beauty.blogPublicatiedatum:Ook onze nieuwsbrief ontvangen? | Klik hier


Ander nieuws uit deze sector:


Schrijf je in voor onze dagelijkse nieuwsbrief om al het laatste nieuws direct per e-mail te ontvangen!

Inschrijven Ik ben al ingeschreven

U maakt gebruik van software die onze advertenties blokkeert (adblocker).

Omdat wij het nieuws gratis aanbieden zijn wij afhankelijk van banner-inkomsten. Schakel dus uw adblocker uit en herlaad de pagina om deze site te blijven gebruiken.
Bedankt!

Klik hier voor een uitleg over het uitzetten van uw adblocker.