Schrijf je in voor onze dagelijkse nieuwsbrief om al het laatste nieuws direct per e-mail te ontvangen!

Inschrijven Ik ben al ingeschreven

U maakt gebruik van software die onze advertenties blokkeert (adblocker).

Omdat wij het nieuws gratis aanbieden zijn wij afhankelijk van banner-inkomsten. Schakel dus uw adblocker uit en herlaad de pagina om deze site te blijven gebruiken.
Bedankt!

Klik hier voor een uitleg over het uitzetten van uw adblocker.

Meld je nu aan voor onze dagelijkse nieuwsbrief en blijf up-to-date met al het laatste nieuws!

Abonneren Ik ben al ingeschreven

Britse chefkoks onder indruk van rundvlees West Hele Farm

Veel positief nieuws voor het Britse West Hele Farm-rundvlees. Veel mensen spreken de laatste tijd positief over dit biologische vleesproduct afkomstig van de in North Devon gehouden 'Devon Ruby'-runderen.

Het bedrijf werd allereerst beloond met de 'Higly Commended'-award van de Soil Association. Dit in het kader van de Soil Association's Organic Food Awards 2010. De prijs werd uitgereikt aan eigenaresse Caroline Peers door niemand minder dan de beroemde kok Hugh Fearnley-Whittingstall. Hij is zeer te spreken over het rundvlees.


Caroline met Roger Mortlock van de Soil Association

Caroline en haar man David waren erg blij met het resultaat. "We hebben niet de hele wedstrijd gewonnen, maar ons rundvlees was in ieder geval nummer één. Deze award toont aan dat ons vlees van topkwaliteit is. Dit maakt ons erg trots."

Vervolgens werd het rundvlees geserveerd aan een indrukwekkende menigte op 'The Farmers Club' in Londen, tijdens de 'British Food Fortnight'-lunch. "Het was echt een eer dat ons vlees hier geserveerd werd."

Kijk hier voor meer informatie over West Hele Farm. De boerderij produceert en verkoopt fijn biologisch rund- en lamsvlees.