Awarduitreiking 'National Organic Week'

Ierse boerderij Mossfield ontvangt award voor Gouda-kaas

In Ierland heeft van 13 tot en met 19 september de 'National Organic Week' plaatsgevonden. Biologische boerderij Mossfield ontving de 'Overall National Organic Award', zij produceren onder meer Gouda-kaas. Het bedrijf is gekozen uit meer dan 170 inzendingen van biologische bedrijven over heel Ierland.


Ralph Haslam, de eigenaar van Mossfield ontvangt award

Mossfield is het enige bedrijf in Ierland dat Gouda-kaas produceert. De jury was overweldigd door de diversiteit aan beschikbare smaken en de kwaliteit van de kaas. Deze bijzondere kaas wordt geproduceerd met behulp van biologische melk dat afkomstig is van een 300 hectare grote boerderij in Birr. Mossfield focust sterk op duurzaamheid en biodiversiteit, evenals klantvriendelijke verpakkingen voor de detailhandel."We zijn erg verheugd met deze prijs. Wij streven een Gouda-kaas van hoge kwaliteit na en zijn blij dat Bord Bia, de minister en de jury onze inspanningen erkent", reageert Ralph Haslam bij de uitreiking.
Publicatiedatum:
Auteur:
©Ook onze nieuwsbrief ontvangen? | Klik hier


Ander nieuws uit deze sector:


Schrijf je in voor onze dagelijkse nieuwsbrief om al het laatste nieuws direct per e-mail te ontvangen!

Inschrijven Ik ben al ingeschreven

U maakt gebruik van software die onze advertenties blokkeert (adblocker).

Omdat wij het nieuws gratis aanbieden zijn wij afhankelijk van banner-inkomsten. Schakel dus uw adblocker uit en herlaad de pagina om deze site te blijven gebruiken.
Bedankt!

Klik hier voor een uitleg over het uitzetten van uw adblocker.