Schrijf je in voor onze dagelijkse nieuwsbrief om al het laatste nieuws direct per e-mail te ontvangen!

Inschrijven Ik ben al ingeschreven

U maakt gebruik van software die onze advertenties blokkeert (adblocker).

Omdat wij het nieuws gratis aanbieden zijn wij afhankelijk van banner-inkomsten. Schakel dus uw adblocker uit en herlaad de pagina om deze site te blijven gebruiken.
Bedankt!

Klik hier voor een uitleg over het uitzetten van uw adblocker.

Meld je nu aan voor onze dagelijkse nieuwsbrief en blijf up-to-date met al het laatste nieuws!

Abonneren Ik ben al ingeschreven

TruSweets introduceert bio-zuurstokken in de VS

De Amerikaanse snoepproducent TruSweets brengt bio-zuurstokken op de Amerikaanse markt. De biologische zuurstokken van TruSweets zijn vrij van kunstmatige kleur- en smaakstoffen. Het is een gezond alternatief. De makers van de biologische snoep waren op zoek naar een biologisch alternatief voor hun favoriete snoep - de zuurstok. Zij zijn blij dat de 'TruSweets Candy Canes', net op tijd voor de feestdagen, verkrijgbaar zijn op de Amerikaanse markt.De snoep is gemaakt van vier ingrediƫnten: biologisch verdampt suikerrietsap, biologische bruine rijstsiroop, biologische vruchtensap en natuurlijke pepermuntsmaak. "Dit is een heerlijk alternatief voor bewuste consumenten die graag gezonde, maar toch klassieke, snoep willen uitdelen", vertelt Bert Cohen, oprichter van TruSweets.

TruSweets zal vanaf november landelijk beschikbaar zijn bij Whole Foods. Een pakket van tien bio-zuurstokken wordt verkocht voor 3,99 dollar.

Voor meer informatie: www.trusweets.com.