Schrijf je in voor onze dagelijkse nieuwsbrief om al het laatste nieuws direct per e-mail te ontvangen!

Inschrijven Ik ben al ingeschreven

U maakt gebruik van software die onze advertenties blokkeert (adblocker).

Omdat wij het nieuws gratis aanbieden zijn wij afhankelijk van banner-inkomsten. Schakel dus uw adblocker uit en herlaad de pagina om deze site te blijven gebruiken.
Bedankt!

Klik hier voor een uitleg over het uitzetten van uw adblocker.

Meld je nu aan voor onze dagelijkse nieuwsbrief en blijf up-to-date met al het laatste nieuws!

Abonneren Ik ben al ingeschreven

Organic Olive Essence beschermt huid in wintermaanden

Olijfolie wordt tegenwoordig niet alleen meer gebruikt als olie of om de salade op smaak te brengen. Het is ook te vinden in huidverzorging. Een voorbeeld van een dergelijk product is Organic Olive Essence van Spa De Soleil (VS). Organic Olive Essence hydrateert de huid en brengt vocht in om de huid te beschermen.


Olijfolie is een zeer effectieve vochtinbrenger, omdat de producteigenschappen vergelijkbaar zijn met de olie het lichaam al produceert, Hierdoor absorbeert het lichaam de olie gemakkelijk. Ook is het rijk aan anti-oxidanten. "In de koude wintermaanden is het belangrijk om je huid goed te beschermen. Sommige producten bevatten echter ingrediƫnten die niet altijd veilig zijn", vertelt Rena Revivo, ontwikkelaar van Organic Olive Essence. "Deze productlijn voorziet vrouwen van de beste mogelijke natuurlijke ingrediƫnten. Ook is het geschikt voor alle huidtypes."

Bekijk hier de website.