Schrijf je in voor onze dagelijkse nieuwsbrief om al het laatste nieuws direct per e-mail te ontvangen!

Inschrijven Ik ben al ingeschreven

U maakt gebruik van software die onze advertenties blokkeert (adblocker).

Omdat wij het nieuws gratis aanbieden zijn wij afhankelijk van banner-inkomsten. Schakel dus uw adblocker uit en herlaad de pagina om deze site te blijven gebruiken.
Bedankt!

Klik hier voor een uitleg over het uitzetten van uw adblocker.

Meld je nu aan voor onze dagelijkse nieuwsbrief en blijf up-to-date met al het laatste nieuws!

Abonneren Ik ben al ingeschreven
Rob Bondt, IQ Packing:

"Wij zijn inmiddels weer behoorlijk gegroeid in biologische verpakkingen"

Tholen - International Quality Packing (IQ Packing) biedt verpak- en ompakmopgelijkheden voor groenten en fruit. Het bedrijf verpakt voor een groot deel overzees fruit waarvan vrijwel alles naar Duitsland gaat. "In de loop van de jaren hebben we een flink klantenbestand op weten te bouwen van met name Duitse groot- en tussenhandelaren waardoor we echt een andere markt bedienen dan de collega pakstations", aldus Rob Bondt van IQ Packing. De verpakker biedt een breed assortiment aan verpakkingen waarbij te denken valt aan flowpack, bakjes, foodtainers, netten en sealen.



IQ Packing is gevestigd in Waddinxveen, in hetzelfde pand als Eosta en Mooy Logistcs. Rob vertelt nauw samen te werken met beide bedrijven. "Mooy Logistics rijdt voor onze klanten en wij verpakken voor zijn klanten", zegt Rob Bondt. "Wel blijven we natuurlijk volledig onafhankelijk." IQ Packing is zelfs met Mooy Logistics meegegaan naar het nieuwe pand in Hazeldonk waar het zachtfruit van Driscoll's wordt verpakt.



Eosta is een van de grootste klanten van IQ Packing. "De afgelopen jaren is het biologische handelsbedrijf behoorlijk gegroeid en daar zijn wij in meegegaan", aldus Rob. IQ Packing heeft een ruimte volledig ingericht voor het verpakken van de biologische groenten en fruit van Eosta en heeft de benodigde afbreekbare verpakkingen in huis. Kwaliteitsmanager Peter Splinter heeft zich in de loop van de jaren verdiept in de mogelijkheden en het aanbod op gebied van biologische verpakkingen zodat IQ Packing de juiste kennis in huis heeft.



Rob hoopt de komende jaren op dezelfde voet verder te gaan. "Er worden steeds strengere eisen gesteld aan voedselveiligheid en kwaliteit maar wij hebben alle benodigde certificaten in huis om daaraan te voldoen", vertelt hij. "Ook hechten wij grote waarde aan een nette en schone loods waardoor onze klanten niet snel voor een verrassing zullen komen te staan."



Voor meer informatie:
Rob Bondt
IQ Packing
Transportweg 15
2742 RH Waddinxveen
Tel.: (0180) 45 40 80
Fax: (0180) 45 40 85
www.iq-packing.nl
E-mail

Publicatiedatum: