Twee houdbare biologische zuivelvarianten verkrijgbaar van Bio+

Naast dagverse biologische zuivel zoals halfvolle, volle en karnemelk, biedt Bio+ sinds kort ook twee houdbare biologische zuivelvarianten: volle en halfvolle melk. De zuivel is afkomstig van een traditionele boerencoƶperatie uit Noord Jutland in Denemarken. Dankzij de speciale, korte verhittingsbehandeling (UHT) op 140 graden, behoudt de gesteriliseerde melk haar lekkere smaak. De houdbare zuivel wordt door De Vechtenaer in Hardenberg voor Bio+ geproduceerd.

Stichting Merkartikel Bio+ is het grootste biologische merk in de Nederlandse supermarkt met een assortiment van zo'n 300 producten in zowel vers als houdbaar. Bio+ is een non-profit organisatie die een uniek duurzaam samenwerkingsverband aanbiedt voor supermarktorganisaties - zoals Plus, Jumbo en COOP - en een aantal leveranciers - zoals Vion, Baltussen, The Greenery, Zijerveld en Koffiebranderij en Theehandel 'Drie Mollen sinds 1818' - om de biologische markt in Nederland succesvol te ontwikkelen.

Bron: FoodHolland


Publicatiedatum:Ook onze nieuwsbrief ontvangen? | Klik hier


Ander nieuws uit deze sector:


Schrijf je in voor onze dagelijkse nieuwsbrief om al het laatste nieuws direct per e-mail te ontvangen!

Inschrijven Ik ben al ingeschreven

U maakt gebruik van software die onze advertenties blokkeert (adblocker).

Omdat wij het nieuws gratis aanbieden zijn wij afhankelijk van banner-inkomsten. Schakel dus uw adblocker uit en herlaad de pagina om deze site te blijven gebruiken.
Bedankt!

Klik hier voor een uitleg over het uitzetten van uw adblocker.