Schrijf je in voor onze dagelijkse nieuwsbrief om al het laatste nieuws direct per e-mail te ontvangen!

Inschrijven Ik ben al ingeschreven

Meld je nu aan voor onze dagelijkse nieuwsbrief en blijf up-to-date met al het laatste nieuws!

Abonneren Ik ben al ingeschreven
Direct van de bron uit Frankrijk

Heilzaam thermaal water om te ontstressen

Dat thermaal water positieve eigenschappen heeft op zowel lichaam als geest is al eeuwenlang bekend. Het Franse merk Montbrun gebruikt dit verzachtende en verzorgende bronwater uit de Provence als hoofdbestanddeel in een prachtige lijn verzorgingsproducten. Eco cosmetica groothandel Yaviva is exclusief distributeur van dit merk.Baden in thermaal water heeft een uitermate ontspannende werking, waardoor het heel heilzaam kan zijn voor mensen die stress ervaren. Ook verminderen gezondheidsklachten zoals ademhalingsmoeilijkheden, reuma en pijnlijke gewrichten door een bad in thermaal water te nemen. Dankzij Montbrun ervaren steeds meer mensen nu ook de positieve invloed van bronwater op de huid.

Zuiver bronwater

Thermaal water komt diep uit de aarde. Tijdens de reis naar het oppervlak wordt het water verrijkt met mineralen en sporenelementen. Hierdoor heeft het water bijzondere eigenschappen gekregen en kan het worden toegepast om de huid te verzorgen, verzachten, hydrateren en kalmeren.

Hoofdbestanddeel: thermaal water

Montbrun maakt slim gebruik van deze eigenschappen en ontwikkelde een volledige productlijn met verzorgingsproducten die voornamelijk uit thermaal water bestaan. Het water komt direct van de bron, die gelegen is nabij het Franse Aix-en-provence. De producten zijn verder verrijkt met natuurlijke en biologische ingrediƫnten zoals aloƫ vera, sheaboter, jojoba-olie en avocado-olie. Alle Montbrun producten dragen het ECOCERT keurmerk en bevatten geen chemische toevoegingen.

Verzorging voor het hele gezin

De milde samenstelling en de subtiele geur maken de verzorgingsproducten van Montbrun geschikt voor het hele gezin. Het assortiment bestaat uit producten voor de reiniging en verzorging van zowel het gezicht als het lichaam. De volledige productlijn is verkrijgbaar via webwinkel SoloBioMooi.

Voor meer informatie: www.yaviva.nl
Publicatiedatum: