Schrijf je in voor onze dagelijkse nieuwsbrief om al het laatste nieuws direct per e-mail te ontvangen!

Inschrijven Ik ben al ingeschreven

Meld je nu aan voor onze dagelijkse nieuwsbrief en blijf up-to-date met al het laatste nieuws!

Abonneren Ik ben al ingeschreven

Medewerker QA

Tuinderij Vers is een modern groenteverwerkingsbedrijf, gespecialiseerd in het snijden, mengen en verpakken van groenten en fruit tot kant en klare en panklare producten. We leveren aan Nederlands grootste supermarktketen en hebben een uitgelezen assortiment panklare groenten, groentemixen, slamelanges, rauwkosten en kant-en-klare maaltijden in diverse klant specifieke verpakkingen. Tuinderij Vers levert maatwerk, waarbij VERS en kwaliteit leidend zijn. We hechten het grootste belang aan voedselveiligheid, hygiëne en gebruiksgemak en realiseren onze productie met een uiterst modern machinepark, goede afspraken met grondstoffenleveranciers, eigen transport en last but not least een groep zeer enthousiaste en betrokken medewerkers.

Medewerker QA 

BRIELLE – FULLTIME (parttime bespreekbaar) - HBO 

De afdeling QA zorgt voor kwaliteitsbeheersing en houdt zich bezig met beheersen en verbeteren van processen en producten. Het is een uitdagende functie waarin jij voornamelijk bezig bent met specificatiebeheer en ben je daarnaast, samen met het team, verantwoordelijk voor het beoordelen van leveranciers, monstername en daarbij het verwerken en interpreteren van de uitslagen, het uitvoeren van interne audits en het ondersteunen van externe audits. Je begeleidt de implementatie van nieuwe producten en processen en bij klachten onderzoek jij de oorzaak, verbetermogelijkheden en handelt deze af met de klant. De werkdagen zijn van maandag tot en met vrijdag, maar op basis van roulatie wordt er ook wel eens in het weekend gewerkt. 

Wie ben jij? 

Je beschikt over minimaal HBO werk- en denk niveau en hebt ruime mate van productkennis. Bij voorkeur heb je ook ervaring met kwaliteitssystemen. Kennis van Microsoft Office is vereist, kennis van Traceone is een pré. Je beschikt over goede mondelinge en schriftelijke vaardigheden, verantwoordelijkheidsgevoel en je bent nauwkeurig en accuraat. 


Wat bieden wij? 

  • Een zelfstandige functie met ruimte voor eigen inbreng en ontwikkeling.
  • Binnen ons bedrijf heerst een open, informele sfeer. 
  • Wij bieden een salaris conform CAO Groothandel in Groente en Fruit. Deze functie valt in loonschaal F welke loopt van € 2.859,- tot € 3.417,-. 8% vakantiegeld en 26 vakantiedagen. 
  • Ons pensioen is ondergebracht bij PGB.
  • Korting op de producten die wij produceren. 


Interesse? 

Stuur je CV en motivatiebrief naar [email protected] 

Heb je nog vragen of wil je eerst meer informatie? Bel dan naar 0181-485112 en vraag naar de afdeling Personeelszaken.