Sinds begin mei zijn de biologische afbakbagels van Bagels & Beans verkrijgbaar bij alle negentig Nederlandse vestigingen van Ekoplaza. Herkenbaar aan het bekende Bagels & Beans-logo op de verpakking krijgt het iconische broodje met gat daarmee een nieuw podium.
"Eigenlijk is de match heel logisch. En biologisch. Bagellogisch", zeggen ze bij Bagels & Beans. De twee bedrijven hebben een voorliefde voor échte producten, die smaken zoals de natuur het bedoeld heeft. "En waar je met gerust hart van kunt genieten omdat ze bijdragen aan een gezonde en betere wereld."
Marleen Acket, Marketing Directeur bij Bagels & Beans, is enthousiast: "Het is geweldig dat we nu ook bij Ekoplaza beschikbaar zijn, zodat onze fans thuis kunnen genieten van de kwaliteit die ze van ons kennen."
Een mooie ontwikkeling, vindt ook Lizan van der Pol, mede-eigenaar van Bagels & Beans: "Het voelt het als een hele natuurlijke stap: zowel Bagels & Beans en Ekoplaza delen een passie voor authentieke, biologische producten. Samen maken we onze biologische bagels toegankelijker voor een breder publiek, terwijl we de wereld een beetje beter maken."
Thuis afbakken
De afbakbagels (bake-off, dus voorgebakken en thuis af te bakken) wegen 85 gram en zijn er in volkoren en sesam. Ze worden per vier verkocht voor een prijs van € 3,89 en liggen duidelijk herkenbaar met Bagels & Beans-logo in het schap van de ambachtelijke Ekoplaza-bakkerij.
Met de introductie bij Ekoplaza breidt Bagels & Beans de bagelwereld een stukje verder uit. "Waar de bagel voorheen symbool stond voor genieten bij Bagels & Beans, is het nu de perfecte manier om thuis geluksmomenten te bakken. Zo krijgt het iconische broodje met het gat een nieuwe plek op het boodschappenlijstje: gemakkelijk mee naar huis te nemen, vers af te bakken, vrij te beleggen en van te genieten op je eigen moment."
Hilde Weijs, Category Manager Vers bij Ekoplaza, is blij met deze introductie: "We zijn super enthousiast over de samenwerking met Bagels & Beans. Vanuit onze gedeelde liefde voor pure en biologische producten, die je echt de oorspronkelijke smaak laten beleven, zagen we direct een match. Met deze nieuwe toevoeging aan het Ekoplaza-assortiment brengen we een prachtig product naar het broodschap. Een unieke en smaakvolle toevoeging waarvan we zeker weten dat veel consumenten er blij van worden."
Eerst stomen, dan bakken
Een bagel ontleent zijn smaak en structuur voor een belangrijk deel aan de bereiding. Bagels worden eerst gestoomd en daarna gebakken. "Met de afbakbagels halen bagelfans eenvoudig het Bagels & Beans-gevoel in huis om zelf bekende klassiekers na te bouwen of hun eigen bageltoren op te richten. Voor de enkeling die Bagels & Beans nog niet kent, vormen deze bagels een laagdrempelige introductie die ongetwijfeld naar meer smaakt."
"Bagellogisch"
Waar Ekoplaza consumenten dagelijks helpt bewust te kiezen, belegt Bagels & Beans sinds 1996 elke bagel met ambachtelijke aandacht. De komst van de bagels in het Ekoplaza-schap is daarom meer dan een uitbreiding van het assortiment: "Het is een logische ontmoeting van gelijkgestemde waarden". Of, zoals ze bij Bagels & Beans zeggen: "Bagellogisch".
Voor meer informatie: Bagels & Beans
Maarssenbroeksedijk 9
3542 DL Utrecht
030-2409090
www.bagelsbeans.nl
EkoplazaDe Kempkens 1000
5465 PR Veghel
0413 313502
[email protected]
www.ekoplaza.nl