Schrijf je in voor onze dagelijkse nieuwsbrief om al het laatste nieuws direct per e-mail te ontvangen!

Inschrijven Ik ben al ingeschreven

Meld je nu aan voor onze dagelijkse nieuwsbrief en blijf up-to-date met al het laatste nieuws!

Abonneren Ik ben al ingeschreven
"Voor snellere actie tegen ontwrichtende klimaatverandering en voor een volhoudbare economie"

The Climate Chain: 23 juni

Doe op zondag 23 juni 2024 mee aan The Climate Chain. "We slaan de handen ineen en maken een human chain langs bijna 200 kilometer Nederlandse kust. Voor snellere actie tegen ontwrichtende klimaatverandering en voor een volhoudbare economie. Zo maken we het grote draagvlak voor meer en snellere klimaatactie zichtbaar. Een meerderheid van de Nederlanders sprak zich in 2023 uit voor meer klimaatbeleid en vraagt meer actie van de overheid", aldus Belle Vlaanderen namens Urgenda.

"Wat gaan we doen? We vormen de langste human chain ooit langs de Nederlandse kust: de grootste letterlijke verbinding van mensen in Nederland voor meer klimaatactie. Voor wie? Voor iedereen die meer en snellere actie wil om ontwrichtende klimaatverandering te voorkomen.

The Climate Chain vindt plaats op zondag 23 juni om 14:00 uur, op een kustlocatie bij jou in de buurt. De Nederlandse kust is opgedeeld in vakken van elk één kilometer. Via de kaart op de website kun je je aanmelden voor het vak waar jij, je familie, vrienden en collega's willen staan. Claim snel jouw favoriete kustlocatie via de website www.theclimatechain.nl!

Voor meer informatie: www.theclimatechain.nl

Publicatiedatum: