Schrijf je in voor onze dagelijkse nieuwsbrief om al het laatste nieuws direct per e-mail te ontvangen!

Inschrijven Ik ben al ingeschreven

Meld je nu aan voor onze dagelijkse nieuwsbrief en blijf up-to-date met al het laatste nieuws!

Abonneren Ik ben al ingeschreven

Odin opent op 17 juni eerste bio-winkel in Amsterdam-Noord

Op maandag 17 juni opent Odin een nieuwe winkel aan de Docklandsweg 23. Deze winkel wordt de eerste biologische speciaalzaak in Amsterdam-Noord en de zevende winkel van coöperatie Odin in Amsterdam. De winkel in woontoren The Bow is ruim en licht vanwege de vele ramen en het hoge plafond. Doordat het pand nieuw is, kon Odin het geheel naar eigen wens inrichten.

Ruim assortiment
"Ik verheug me erop dat we in deze gloednieuwe winkel lekker veel ruimte hebben voor een uitgebreid assortiment van onze beste biologische en biodynamische producten", aldus bedrijfsleidster Julia Lindenberg. "Jonge gezinnen vinden hier alles wat ze nodig hebben. Maar we hebben bijvoorbeeld ook een 'grab-and-go'-assortiment voor expats en mensen met weinig tijd."

Blij met mooie winkel
"De Amsterdamse leden van onze coöperatie vragen al heel lang om een Odin winkel in Amsterdam-Noord", zegt Odin directeur Merle Koomans van den Dries. "Hiermee gaat dus een lang gekoesterde wens in vervulling. Het is een mooie winkel met veel potentie, die te voet en per fiets goed bereikbaar is."

"We konden zelf bepalen hoe we de winkel en de achterruimte met de koelingen, kantine en kantoortje konden inrichten", zegt regiomanager Bas Mekking. "Dat werkt wel ontzettend fijn en er is zelfs een mooi raam gecreëerd naar het kantoor, waardoor de collega's een weids uitzicht hebben naar buiten." Het pand heeft een oppervlakte van 260m², waarvan ruim 200m² aan winkeloppervlak.

Openingsfeest 21 juni
"Omwonenden zijn van harte uitgenodigd op het openingsfeest op 21 juni van 16.00 – 18.00 uur", zegt Julia. "We hebben een dj en een heerlijke chocoladeproeverij van het Amsterdamse bedrijf Chocolatemakers. Ook kun je kennismaken met de mooie biologische zuivelproducten van Weerribben Zuivel en natuurlijk is er een hapje en een drankje. Om 17.00 uur hebben we een officieel openingsmoment."

Odin Bezorgdienst en lidmaatschap coöperatie Odin
Net als in alle winkels van Odin kunnen ook klanten van de winkel in Amsterdam-Noord lid worden van Coöperatie Odin. Leden zijn mede-eigenaar van Coöperatie Odin en kunnen gebruik maken van ledenvoordeel, waarmee ze onder andere voordeel krijgen op biologische en biodynamische boodschappen. Mensen in Amsterdam-Noord (of waar dan ook in Amsterdam) kunnen hun bio-boodschappen ook thuis of op het werk bezorgd krijgen via de Odin bezorgdienst.

Voor meer informatie:
Julia Lindenberg
Odin Amsterdam-Noord
Docklandsweg 23
1031 KN Amsterdam
020 3039249
[email protected]
www.odin.nl

Publicatiedatum: