Schrijf je in voor onze dagelijkse nieuwsbrief om al het laatste nieuws direct per e-mail te ontvangen!

Inschrijven Ik ben al ingeschreven

Meld je nu aan voor onze dagelijkse nieuwsbrief en blijf up-to-date met al het laatste nieuws!

Abonneren Ik ben al ingeschreven

37e Bio-Planet-winkel opent in Gembloux

Op 24 mei is in Gembloux een nieuw filiaal van Bio-Planet geopend, de 37e winkel in België. De nieuwe Bio-Planet in Gembloux ligt waar vroeger de Match was. Het is het adres bij uitstek voor al wie op zoek is naar biologische en ecologische producten. Het is al de tweede Bio-Planet die zijn deuren opent nadat Colruyt Group de winkels van Match, Smatch en Louis Delhaize heeft overgenomen. Het assortiment bestaat uit een ruime keuze aan biologische groenten en fruit, vers brood, vlees, kaas en charcuterie. Bovendien biedt Bio-Planet ook een groot aantal vegetarische, vegan en glutenvrije producten aan. Manuel Barro, gerant van de winkel, en zijn enthousiaste team staan klaar om de klanten te ontvangen en ze wegwijs te maken in de nieuwe winkel van maar liefst 1.026 m².

Planten
Naar aanleiding van de opening van de winkel in Gembloux breidt Bio-Planet ook zijn assortiment planten uit. Naast seizoensplanten, zoals fruitbomen, hebben we voortaan ook een permanent aanbod van binnen- en buitenplanten. Bio-Planet garandeert dat er geen chemische pesticiden werden gebruikt en doet zijn best om turfvrije substraten en plasticvrije verpakkingen te gebruiken.

"Planten die op de traditionele manier werden gekweekt, zijn vaak minder duurzaam dan je zou denken. Bij Bio-Planet hebben we de weloverwogen keuze gemaakt om duurzame planten aan te bieden, die niet alleen je terras opfleuren en je leefruimte zuiveren, maar die ook het milieu een handje helpen", aldus ​Luc De Bruyne, aankoper planten & bloemen.

Bulk en verpakkingsvrij
De winkel zet ook fors in op bulk- en verpakkingsvrije producten. Bio-Planet biedt een assortiment van groenten en fruit in bulk aan, maar ook gedroogd fruit, ontbijtgranen en noten. De klant kan daarvoor bij Bio-Planet bokalen of verpakkingen kopen, of zijn eigen verpakkingen gebruiken.

De rayon zoete en hartige snacks in bulk omvat frambozen, chocolade en studentenhaver. Bovendien kunnen klanten voortaan kiezen uit drie soorten koffiebonen in bulk uit Nicaragua, Ethiopië en Colombia. Hiermee wil men af van overbodige verpakkingen en klanten stimuleren om producten zonder verpakking te gebruiken.

In de Bio-Planet van Gembloux kun je ook kennismaken met het grote assortiment van verzorgingsproducten en cosmetica, in de gloednieuwe health & beautycorner. Klanten die (op het laatste moment) nog een cadeautje zoeken voor een geliefde bieden we geschenkmanden met kwaliteitsproducten aan. Je kunt er ook een bloemetje of een geschenkkaart bij geven.

Online winkelen kan ook. Klanten kunnen makkelijk hun boodschappen reserveren via Collect&Go en ze in de Bio-Planet van Gembloux komen ophalen.

Voor meer informatie:
​Bio-Planet Gembloux
​Chaussée de Charleroi 22
​5030 Gembloux
[email protected]
www.bioplanet.be

Publicatiedatum: