Schrijf je in voor onze dagelijkse nieuwsbrief om al het laatste nieuws direct per e-mail te ontvangen!

Inschrijven Ik ben al ingeschreven

Meld je nu aan voor onze dagelijkse nieuwsbrief en blijf up-to-date met al het laatste nieuws!

Abonneren Ik ben al ingeschreven

Sparky vervangt De Silo

Loos maakt verpakkingsloos boodschappen doen mogelijk door heel Utrecht. De ondernemers achter Loos hebben besloten om de oude vertrouwde fiets 'De Silo' te vervangen. "Soms moet je keuzes maken en afscheid nemen van de dingen die je lief zijn. Zo zijn we met Loos op een punt aangekomen waarop we afscheid moeten nemen van onze fiets, de Silo. Samen hebben we ontzettend veel meegemaakt en voelt het alsof er een deel van het bedrijf verloren gaat. Maar tegelijkertijd opent het ook nieuwe deuren en nieuwe kansen en is dit iets waar we ook ongelooflijk naar uitkijken!", aldus Laurens Kok.

De Silo

Laurens geeft aan dat de fiets zijn beste tijd gehad heeft en het werd steeds lastiger om er vertrouwd mee op pad te gaan en routes te rijden. "We kijken terug op een hele mooie tijd waarin we veel geleerd hebben en de fiets, ons prototype, helemaal hebben uitgetest. Het onderstel kwam bij CycleSpark vandaan. Het boenstel hebben we zelf in elkaar gezet en zullen we nog een mooi plekje geven."

Bij afscheid horen ook nieuwe kansen, meent Laurens. "Daarom introduceren we graag onze mooie nieuwe kar, Sparky. Deze wagen kan langere afstanden afleggen, meer assortiment meenemen, is weersbestendiger én heel erg behendig! Het was even zoeken maar na een lang en uitgebreid onderzoek zijn we bij Seval e Cargo B.V. uitgekomen en hebben we haar tweedehands kunnen overnemen. Ze is bekostigd door de geldprijs die we hadden gewonnen bij de Voor-verkiezing van stichting Voor BV. Hier kregen we €60.000 mee naar huis met heel veel vertrouwen in het concept. We kijken uit naar de mogelijkheden die Sparky ons zal brengen. Met het mooie ontwerp van Fay Janssen kun je ons niet missen en stelen we de show op straat!"

Sparky

BinnensteBuiten
Sparky is vanavond (21 mei 2024) overigens te bewonderen in BinnensteBuiten. Duurzame lifestyle-expert Marieke gaat in Utrecht op pad met Laurens. Klik hier om deze reportage alvast te bekijken.

Voor meer informatie:
Laurens Kok
LOOS Utrecht
Europalaan 2
3526 KS Utrecht
06 18802219
[email protected]
www.loosutrecht.nl

Publicatiedatum: