Schrijf je in voor onze dagelijkse nieuwsbrief om al het laatste nieuws direct per e-mail te ontvangen!

Inschrijven Ik ben al ingeschreven

Meld je nu aan voor onze dagelijkse nieuwsbrief en blijf up-to-date met al het laatste nieuws!

Abonneren Ik ben al ingeschreven
Kleurrijke Hooidammer babykaasjes exclusief bij Udea

"Uitermate geschikt als geschenk"

Tholen – Sinds Pasen heeft Hooidammer een nieuw product toegevoegd aan zijn assortiment, namelijk babykaasjes. Ze zijn in verschillende smaakprofielen verkrijgbaar, namelijk chili, Jersey, knoflook en truffel. Elke kaasje is verpakt in een opvallende kleurrijke verpakking.De reacties zijn goed, geeft Marian Rustema aan namens Hooidammer. "Het is een mooi kaasje dat uitermate geschikt is als geschenk. Een compleet babykaasje, voorzien van een mooi etiket, biedt een uitstekende mogelijkheid om onze merkidentiteit te benadrukken. Dit in tegenstelling tot kleinere stukken kaas, waarbij het merk aan de buitenkant nauwelijks zichtbaar is. Een groot voordeel is dat je het babykaasje een tijdje buiten de koelkast kunt bewaren en dat de winkelier deze kaasjes ook buiten de kaastoog goed kan presenteren, waardoor deze meer opvalt."

De babykaasjes zijn momenteel exclusief verkrijgbaar bij Udea. "Er is een groeiende vraag naar kleinere verpakkingen kaas op de Nederlandse markt. Udea heeft interesse getoond en de kaasjes opgenomen in hun assortiment, wat het ook mogelijk maakt voor onafhankelijke biowinkels om deze te bestellen," legt Marian uit.

Variatie aan smaken
Er zijn vier verschillende smaken. Een bewuste keuze volgens Marian: "Dit zijn smaken die we het hele jaar door goed kunnen aanbieden. Het gaat om een mooie variatie. Zo is de Jersey kaas wat meer naturel en romig van smaak en is de truffelkaas iets speciaals om op tafel te zetten. Over een tijdje gaan we kijken hoe de verschillende varianten lopen. En mogelijk breiden we de lijn in de toekomst nog verder uit. De babykaasjes worden vervaardigd in onze kaasmakerij in Katwoude, direct naast onze boerderij."

Voor meer informatie:
Marian Rustema
Kaasmakerij Henri Willig B.V.
Venus 18
8448 GW Heerenveen
0513 484363
[email protected]
www.henriwillig.com
www.hooidammer.com