Schrijf je in voor onze dagelijkse nieuwsbrief om al het laatste nieuws direct per e-mail te ontvangen!

Inschrijven Ik ben al ingeschreven

Meld je nu aan voor onze dagelijkse nieuwsbrief en blijf up-to-date met al het laatste nieuws!

Abonneren Ik ben al ingeschreven
4-5 juni 2024 in Madrid:

Vijfde editie Organic Food & Eco Living Iberia

De vijfde editie van Organic Food & Eco Living Iberia zal producenten, inkopers en distributeurs van natuurlijke, biologische en duurzame producten samenbrengen met als doel zakelijke relaties te versterken en de Spaanse aanwezigheid op de internationale markt te verstevigen. De beurs vindt plaats op 4 en 5 juni in het Ifema beurscomplex in Madrid.

In totaal zullen 300 kopers uit heel Europa, maar ook uit onder meer de Verenigde Staten, het Midden-Oosten en Azië op zoek gaan naar de laatste productinnovaties. Met een minimum van vijf vergaderingen per Hosted Buyer, zijn meer dan 1.500 zakelijke vergaderingen gegarandeerd.

Bovendien zal Organic Food & Eco Living Iberia 2024 Spaanse biologische telers de kans bieden om nieuwe markten te verkennen en te betreden, met een ambitieus en nieuw exportprogramma ondersteund door Ecovalia, de Spaanse beroepsvereniging voor de bio-teelt en hoofdsponsor van de beurs, en Fiab, de Spaanse federatie van voedings- en dranksectoren.

Dit alles wordt ondersteund met het innovatieve Live Connect-platform van Ifema Madrid, dat met AI een innovatieve aanpak in B2B-vergaderingen zal bieden.

De International Hosted Buyer & Hosted VIP-programma's bieden de kans om zowel bestaande als potentiële klanten aan te moedigen de vijfde editie van de beurs te bezoeken. Ze bieden ook exclusieve voordelen aan de deelnemers, zoals volledige of gedeeltelijke dekking van reis- en/of verblijfskosten, permanente toegang tot de VIP-ruimte en netwerkevenementen tijdens de beurs, evenals een gepersonaliseerde vergaderplanningsservice en strategisch advies om de uitdagingen van de export van biologische producten aan te gaan.

Organic Food & Eco Living Iberia 2024 wordt georganiseerd door Diversified Communications en Ifema Madrid. De sponsors zijn Ecovalia, Alimentos de España, Intereco, Agrobio Portugal, PortugalFoods, Aces, Aer, Ciao-Iica, Caae, Asobio, CAERM, Caecv, Caem, Biocop, Biogran, Proexport, Fiab, Fedacova, Fibl en de gewestelijke overheden van Andalusië, Extremadura, de Valenciaanse Gemeenschap, La Rioja, Castilla-La Mancha, Murcia, Madrid, Navarra, Castilla y León, Galicië, Catalonië, Balearen en Canarische Eilanden.

Biojournaal bracht vorig jaar een bezoek aan de beurs. Klik hier voor het verslag daarvan.

Klik hier om je als bezoeker in te schrijven.

En als standhouder inschrijven kan hier.

Voor meer informatie:
Organic Food & Eco Living Iberia
www.organicfoodiberia.com

Publicatiedatum: