Schrijf je in voor onze dagelijkse nieuwsbrief om al het laatste nieuws direct per e-mail te ontvangen!

Inschrijven Ik ben al ingeschreven

Meld je nu aan voor onze dagelijkse nieuwsbrief en blijf up-to-date met al het laatste nieuws!

Abonneren Ik ben al ingeschreven

Biologische moestuinplantjes van Odin boerderij De Beersche Hoeve

De Beersche Hoeve is gestart met de verkoop van biologische moestuinplanten in de Odin winkels. "Met de lente in aantocht en het groeiseizoen voor de deur, is dit de perfecte gelegenheid om je groene vingers aan het werk te zetten."

Zaadvaste moestuinplanten
Een van de uitdagingen bij het starten van een moestuin is het vinden van zaadvaste moestuinplanten. Zaadvaste planten zijn planten waarvan de zaden zichzelf kunnen voortplanten en stabiele eigenschappen hebben. Dit betekent dat men de zaden van deze planten kunt oogsten, bewaren en het volgende jaar weer kunt gebruiken, zonder dat je je zorgen hoeft te maken dat de eigenschappen veranderen.


Foto Odin: Kweek moestuinplantjes op De Beersche Hoeve

Biologisch veredeld & opgekweekt
"Gelukkig heeft De Beersche Hoeve dit probleem aangepakt en een eigen assortiment samengesteld, dat uitsluitend bestaat uit biologisch veredelde rassen die ook op De Beersche Hoeve zelf worden gebruikt. Deze planten zijn niet alleen zaadvast, maar ook nog eens biologisch opgekweekt. Dit betekent dat er geen gebruik is gemaakt van kunstmatige meststoffen of bestrijdingsmiddelen tijdens de groei van de planten. Op deze manier draagt de Beersche Hoeve bij aan een gezonde en duurzame moestuinervaring."

Samenwerking plantenkwekerij De Koster
Om een breed scala aan biologische moestuinplanten aan te bieden, heeft De Beersche Hoeve samengewerkt met plantenkwekerij De Koster. "Deze kwekerij staat bekend om zijn expertise en toewijding aan biologische teelt. Samen hebben ze ervoor gezorgd dat de planten op een verantwoorde en duurzame manier worden opgekweekt, zodat ze klaar zijn om in jouw moestuin te worden geplant."


Foto Odin: Andijvie en Afrikaantjes

De Beersche Hoeve biedt de biologische moestuinplanten aan in de Odin winkels. Ze hebben in totaal 24 soorten plantjes beschikbaar, waaronder ook eetbare bloemen. De meeste plantjes zijn beschikbaar voor €0,79. De planten in grotere potjes kosten €2,99.

Voor meer informatie:
Odin
De Panoven 1
4191 GV Geldermalsen
0345 577133
[email protected]
www.odin.nl

Publicatiedatum: