Schrijf je in voor onze dagelijkse nieuwsbrief om al het laatste nieuws direct per e-mail te ontvangen!

Inschrijven Ik ben al ingeschreven

U maakt gebruik van software die onze advertenties blokkeert (adblocker).

Omdat wij het nieuws gratis aanbieden zijn wij afhankelijk van banner-inkomsten. Schakel dus uw adblocker uit en herlaad de pagina om deze site te blijven gebruiken.
Bedankt!

Klik hier voor een uitleg over het uitzetten van uw adblocker.

Meld je nu aan voor onze dagelijkse nieuwsbrief en blijf up-to-date met al het laatste nieuws!

Abonneren Ik ben al ingeschreven

Duurzame bezorgdienst Trunkrs verhuist naar Woerden vanwege groei

Trunkrs, marktleider in razendsnelle bezorging in Nederland en België, zet een grote stap voorwaarts. Om de verwachte groei van 50% in 2024 te faciliteren verhuist het Utrechtse bedrijf naar een groter sorteercentrum in Woerden. De verhuizing ondersteunt Trunkrs' missie om de wereld van pakketbezorging op zijn kop te zetten met klantvriendelijke en duurzame bezorging.

Foto: Hanno de Vries Fotografie

Het bedrijf ziet dat er in een uitdagende e-commerce markt steeds meer vraag is naar bezorging waarbij niet het bezorgproces maar de ontvanger centraal staat. Dit resulteert erin dat webshops betere reviews krijgen en conversie verhogen. Op de nieuwe locatie in Woerden kan Trunkrs haar dienstverlening significant uitbreiden. Zo kan de bezorgdienst minimaal twee keer zoveel pakketten per uur sorteren. Ook zijn er mogelijkheden om goederen op te slaan voor webshops. Dit alles gebeurt in een extreem goed beveiligde omgeving.

"We groeien uit onze voegen in ons huidige sorteercentrum. En met de verwachte groei voor het komende jaar is het tijd voor een volgende stap", zegt Jan Wijn, CEO van Trunkrs. "Deze verhuizing is een mijlpaal voor Trunkrs en wat ons betreft een helder signaal dat steeds meer webshops zich realiseren dat klantgerichte en duurzame bezorging de toekomst is. Aan duurzaamheid werken we door continu te kijken naar mogelijkheden om de eigen ecologische voetafdruk te verkleinen en optimaal gebruik te maken van bestaande middelen. Trunkrs streeft ernaar om tegen 2025 volledig emissievrij te bezorgen."

Sorteercentrum kan gedeeld worden
Trunkrs stelt zijn nieuwe sorteercentrum in Woerden open voor gebruik door andere koeriersbedrijven. Dit initiatief, wat niet vaak voorkomt in Nederland, vermindert de behoefte aan extra bezit en verlaagt de ecologische impact van de bezorgsector. Door deze ruimte te delen, wordt niet alleen de milieuvoetafdruk verminderd, maar wordt ook efficiënter gebruikgemaakt van bestaande infrastructuur.

Daarnaast wordt er een nieuw sorteersysteem van Valor geïntroduceerd, het eerste in zijn soort dat in Nederland wordt geïnstalleerd. Dit systeem onderscheidt zich door zijn flexibiliteit, schaalbaarheid en circulaire eigenschappen.

Voor meer informatie: www.trunkrs.nl

Publicatiedatum: