Schrijf je in voor onze dagelijkse nieuwsbrief om al het laatste nieuws direct per e-mail te ontvangen!

Inschrijven Ik ben al ingeschreven

U maakt gebruik van software die onze advertenties blokkeert (adblocker).

Omdat wij het nieuws gratis aanbieden zijn wij afhankelijk van banner-inkomsten. Schakel dus uw adblocker uit en herlaad de pagina om deze site te blijven gebruiken.
Bedankt!

Klik hier voor een uitleg over het uitzetten van uw adblocker.

Meld je nu aan voor onze dagelijkse nieuwsbrief en blijf up-to-date met al het laatste nieuws!

Abonneren Ik ben al ingeschreven

Odin breidt uit met tweede winkel in Den Haag

Dit voorjaar breidt biologische foodcoop Odin haar winkelketen uit met een tweede winkel in Den Haag. De 37e Odin winkel komt in de Bankastraat, op nummer 18, in het pand waar tot oktober vorig jaar natuurvoedingswinkel De Kruidentuin was gevestigd. De verwachte opening is medio mei. Voordat het zo ver is, wordt het pand grondig verbouwd, waarbij ook de winkeloppervlakte wordt verdubbeld.

Merle Koomans van den Dries, directeur biologische coöperatie Odin.

Mooie bio-winkel in Bankastraat
"De Kruidentuin was natuurlijk jarenlang een begrip in de Bankastraat. Toen de winkel moest stoppen, hebben we uiteraard gekeken of de locatie voor ons interessant zou zijn", vertelt Odin directeur Merle Koomans van den Dries. "De Archipelbuurt is een hele goede buurt en de winkel wordt een mooie aanvulling op onze andere winkel in de Aert van der Goesstraat. Die is wat aan de kleine kant en de klanten die lid zijn van onze coöperatie vragen al langer of er niet een tweede winkel bij kan komen", vult collega-directielid Jacqueline de Kool aan.

Flink werk aan de winkel
"Voordat de winkel open kan moet er nog heel wat gebeuren", licht Merle toe. "Het is een mooi maar oud pand dat hier en daar wel wat vernieuwing kan gebruiken. Daarnaast hebben we met de verhuurders afgesproken dat we de winkelruimte groter mogen maken. Super fijn, want dat betekent dat we straks een lekkere ruime winkel hebben met een mooi compleet biologisch en biodynamisch assortiment. De verbouwingswerkzaamheden worden op dit moment gepland", besluit zij. "Zodra we de openingsdatum scherp hebben, zullen we deze uiteraard communiceren."


Bouwtekening van de winkelpui uit 1930.

Lid coöperatie Odin
Net als in alle winkels van Odin kunnen ook klanten van de winkel in de Bankastraat straks lid worden van Coöperatie Odin. En leden die al in de Aert van der Goesstraat boodschappen doen kunnen straks natuurlijk in beide winkels terecht. Als lid ben je mede-eigenaar van Coöperatie Odin en kun je gebruik maken van ledenvoordeel, waarmee je aan de kassa een lagere prijs afrekent voor je biologische en biodynamische boodschappen. Meer informatie daarover is te krijgen in de winkel, maar ook via Odin.nl.

Voor meer informatie:
Odin
De Panoven 1
4191 GV Geldermalsen
0345 577133
info@odin.nl
www.odin.nl

Publicatiedatum: