Schrijf je in voor onze dagelijkse nieuwsbrief om al het laatste nieuws direct per e-mail te ontvangen!

Inschrijven Ik ben al ingeschreven

U maakt gebruik van software die onze advertenties blokkeert (adblocker).

Omdat wij het nieuws gratis aanbieden zijn wij afhankelijk van banner-inkomsten. Schakel dus uw adblocker uit en herlaad de pagina om deze site te blijven gebruiken.
Bedankt!

Klik hier voor een uitleg over het uitzetten van uw adblocker.

Meld je nu aan voor onze dagelijkse nieuwsbrief en blijf up-to-date met al het laatste nieuws!

Abonneren Ik ben al ingeschreven

Plenaire bijeenkomst Robin Food Coalition: 25 maart in Driebergen

De Robin Food Coalition nodigt u uit voor een plenaire bijeenkomst op maandag 25 maart in het Antropia, Cultuur- en Congrescentrum te Driebergen (13:00-18:30 uur). Hierbij ligt een speciale focus op het bereiken van 15% biologische landbouwareaal, de waardering van ecosysteemdiensten en het future-proof maken van het MKB binnen de biologische sector.

Carice van Houten en Anne-Marie Jung gingen de strijd met elkaar aan en dagen andere BN'ers (bezorgde Nederlanders) uit om mee te doen aan de Nationale Piskijker.

Hoogtepunten van het programma:

Beleidsinitiatieven en Stimuleringsmaatregelen: Vertegenwoordigers van het Ministerie van Landbouw, Natuur en Voedselkwaliteit (LNV) en de Rijksdienst voor Ondernemend Nederland (RVO) zullen de nieuwste stimuleringsmaatregelen presenteren die van kracht blijven ongeacht politieke veranderingen.

Internationale Inzichten: Ervaar hoe eenvoudige ingrepen de vraag naar biologische producten kunnen stimuleren met voorbeelden uit Zweden door ICA, en ontdek het geheim achter de groei van biologisch marktaandeel naar 20% in Denemarken door COOP.

Retail 'gewoon vervangen': Het Hutspot akkoord laat zien dat de retail wel het juiste voorbeeld kan geven waarbij bio de nieuwe norm wordt.

Updates Robin Food Coalition: Updates omtrent de 'Nationale Piskijker' met Carice van houten en andere bezorgde Nederlanders ('BN'ers'), CSRD navigatie van bio koplopers en maatschappelijke kosten/baten analyse van het landbouwsysteem.

Deze bijeenkomst biedt de kans om te netwerken met experts, beleidsmakers, en ondernemers die zich inzetten voor een duurzamere toekomst.

Meld je aan via deze link (vol = vol).

Publicatiedatum: