Schrijf je in voor onze dagelijkse nieuwsbrief om al het laatste nieuws direct per e-mail te ontvangen!

Inschrijven Ik ben al ingeschreven

U maakt gebruik van software die onze advertenties blokkeert (adblocker).

Omdat wij het nieuws gratis aanbieden zijn wij afhankelijk van banner-inkomsten. Schakel dus uw adblocker uit en herlaad de pagina om deze site te blijven gebruiken.
Bedankt!

Klik hier voor een uitleg over het uitzetten van uw adblocker.

Meld je nu aan voor onze dagelijkse nieuwsbrief en blijf up-to-date met al het laatste nieuws!

Abonneren Ik ben al ingeschreven
"Ik kan terugkijken op heel veel mooie jaren in deze kleine grote winkel"

Arteka Natuurvoeding gaat sluiten

Tholen - Arteka Natuurvoeding in Heemskerk gaat volgende maand haar deuren sluiten. Dit heeft eigenaresse Paula Bakker bekendgemaakt. "Het is heel jammer inderdaad, maar soms moet je keuzes maken. Ik krijg zeker heel lieve reacties van de klanten, dat is heel fijn", vertelt Paula, die de winkel aan de Van Coevenhovenstraat de afgelopen twintig jaar met heel veel liefde en plezier heeft gerund. De winkel sluit op 23 maart.

Paula geeft aan dat ze na het overlijden van haar oudste dochter, die de winkel over wilde nemen, geen geschikte opvolger meer heeft kunnen vinden. "Het is een kleine winkel, wat het lastiger maakt. Daarom is het nu tijd om het af te ronden."

Paula in de winkel.

Dankwoord voor de klanten
Paula kreeg twintig jaar geleden de kans om de natuurvoedingswinkel over te nemen, geeft ze aan in een dankwoord aan de klanten dat op de website van de winkel staat:

In al die jaren hebben we ontzettend veel meegemaakt in dit kleine en oh zo fijne winkeltje. We hebben geprobeerd om groot(s) te zijn in wat we deden. Ons assortiment is altijd zo uitgebreid mogelijk geweest met steeds weer nieuwe producten waar we enthousiast van werden. Zo verkochten wij bijvoorbeeld als één van de eerste winkels (of misschien wel de eerste) in Nederland het nu zo populaire Marcel's green soap, We Love The Planet en Ridiculously good. Ook konden jullie bij ons terecht voor advies over de meest uiteenlopende zaken. Van vragen over het verschil tussen wortelsap met of zonder melkzuur tot gespecialiseerd advies over voedingssupplementen en dieetproducten.

Een heel enkele keer hadden we niet direct een antwoord, maar dan gingen we aan de studie om toch zo snel mogelijk met goed advies te kunnen komen. En als we een product niet in de winkel hadden, konden we het bijna altijd voor jullie bestellen. We hebben genoten van het werk in de winkel en ook nu geniet ik, Paula, nog dagelijks van het bezig zijn met de mooie en goede producten en bovenal van het fijne contact met jullie. Met alle klanten.

Toch heb ik na heel veel wikken en wegen moeten beslissen om te stoppen met de winkel. Het zal niet makkelijk zijn om per 23 maart de deur te sluiten, maar ik kan terugkijken op heel veel mooie jaren in deze kleine grote winkel.

Dat heb ik uiteraard vooral aan jullie, aan onze fantastische klanten te danken. Heel veel dank voor alle boodschappen, vragen en gesprekken in de afgelopen jaren!

En, ook al is de winkel nog een aantal weken open, alvast heel veel dank aan mijn fantastische team. Zonder hen hadden we de winkel niet kunnen draaien en had ik de laatste jaren de winkel al helemaal niet open kunnen houden. Laat staan nog zo'n fijne zaak kunnen laten zijn. In dat kader wil ik Joke graag extra bedanken voor al haar hulp en geweldige steun. Wat hadden we en had ik gemoeten zonder Joke?

We zijn nog een paar weken open. Dus kom gezellig langs voor boodschappen (met korting) en een praatje.

Lieve groet,

Paula Bakker

Voor meer informatie:
Paula Bakker
Arteka Natuurvoeding
Van Coevenhovenstraat 17
1961 NW Heemskerk
0251 253980
heemskerk@arteka.nu
www.arteka.nu