Schrijf je in voor onze dagelijkse nieuwsbrief om al het laatste nieuws direct per e-mail te ontvangen!

Inschrijven Ik ben al ingeschreven

U maakt gebruik van software die onze advertenties blokkeert (adblocker).

Omdat wij het nieuws gratis aanbieden zijn wij afhankelijk van banner-inkomsten. Schakel dus uw adblocker uit en herlaad de pagina om deze site te blijven gebruiken.
Bedankt!

Klik hier voor een uitleg over het uitzetten van uw adblocker.

Meld je nu aan voor onze dagelijkse nieuwsbrief en blijf up-to-date met al het laatste nieuws!

Abonneren Ik ben al ingeschreven
Valentijnscollectie Blossombs weer verkrijgbaar

"Enkel nog een beetje geduld en liefde nodig"

Van Blossombs is ter ere van Valentijnsdag weer een speciale collectie verkrijgbaar. "De missie van Blossombs is simpel: mooi voor de mens én mooi voor de natuur. We zijn erg geschrokken van de vlinder- en bijensterfte wereldwijd door een tekort aan voldoende voeding (bloemen)", zo vertelt Koen Boer van Blossombs.

"Daarom wilden we hier graag iets aan doen. En zo is Blossombs ontstaan. Door middel van bloembommetjes in vrolijke cadeauverpakkingen willen we mensen een leuk cadeau aanbieden, waarmee zij ook nog eens de biodiversiteit een handje kunnen helpen. De kleurrijke bloembommetjes worden gemaakt van 100% natuurlijke ingrediënten en biologische wilde bloemzaadjes."

Vanuit deze gedachte is ook de Valentijn collectie van Blossombs ontstaan. "Valentijn draait om liefde, romantiek en heel vaak om het geven bloemen. Met de leuke, kleurrijke cadeauverpakkingen met bloembommetjes kan je een bosje bloemen aan iemand geven, waar óók de bijen en vlinders erg blij van worden. Het enige wat hier nog voor nodig is een beetje geduld en liefde om de bloemen te zien groeien."

Voor meer informatie:
Blossombs
Riethil 11
4825 AP Breda
+31(0)76 3031106
info@blossombs.com
www.blossombs.com