Schrijf je in voor onze dagelijkse nieuwsbrief om al het laatste nieuws direct per e-mail te ontvangen!

Inschrijven Ik ben al ingeschreven

Meld je nu aan voor onze dagelijkse nieuwsbrief en blijf up-to-date met al het laatste nieuws!

Abonneren Ik ben al ingeschreven

De juiste soorten bij elkaar in nieuwe cadeauboxen

Wie graag de natuur observeert, kan zien dat bepaalde plantengemeenschappen steeds samen voorkomen. Ze beschermen elkaar tegen plagen, ondersteunen elkaar bij de groei of verhogen de bodemactiviteit op hun standplaats. In de nieuwe cadeauboxen van Bingenheimer Saatgut zitten de juiste soorten bij elkaar. Er zijn 3 soorten:

Groentebed in balans
In deze box vind je vijf groentegewassen die in harmonie met elkaar groeien: kropsla Lucinde (0,15 gram), wortel Milan (1,50 gram), rode biet Robuschka (3,50 gram), lente-ui Ischikrona (2,00 gram) en snijbiet Glatter Silber (3,00 gram).

DIY bloemenboeket
Met deze snijbloemen kun je je eigen bos samenstellen. De box bevat een zakje zaden van elk van de snijbloemen Cosmos (0,4 gram), ridderspoor (0,25 gram), Rudbeckia (0,3 gram), Lavatera (0,4 gram) en leeuwenbekjes (0,15 gram)

Mijn stadstuin
Deze groenten zijn geschikt om op de kleinste ruimte te kweken en ze zijn makkelijk te telen. Of het nu in een verhoogd bed is of in een pot op het balkon, met de tips en de zakjes zaden van radijs Sora (6 gram), sla Red Salad Bowl (0,2 gram), tomaat Bogus Fruchta (15 zaden), snijbiet Regenboog (2 gram) en grootbladige basilicum (1,2 gram) staat niets je start als balkonmoestuinier in de weg.

Voor meer informatie: [email protected] en www.odin.nl

Publicatiedatum: