Schrijf je in voor onze dagelijkse nieuwsbrief om al het laatste nieuws direct per e-mail te ontvangen!

Inschrijven Ik ben al ingeschreven

Meld je nu aan voor onze dagelijkse nieuwsbrief en blijf up-to-date met al het laatste nieuws!

Abonneren Ik ben al ingeschreven
"Revolutie in biologisch en duurzaam winkelen, wereldwijde ambitie"

Nieuw retailplatform BioNippy gelanceerd

BioNippy, een retailplatform voor biologische en duurzame producten, heeft op 28 december zijn nieuwe mobiele apps (App shops) officieel gelanceerd op de Apple Store en Google Play Store. Als Nederlands bedrijf is BioNippy nu allereerst actief in eigen land, met een eerste delivery hub gevestigd in Nijmegen, de oudste stad van het land. Het doel van de oprichters van BioNippy is het versterken van de biologische sector, het herdefiniëren van betaalbaarheid en het creëren van betere verbindingen tussen boeren, producenten, leveranciers en consumenten.

De oprichters delen in dit bericht hun visie:

Belangrijkste kenmerken van BioNippy:

  1. Impactvolle producten: Een zorgvuldige selectie van biologische en duurzame producten voor een positieve invloed op het milieu en het welzijn.
  2. Scherpe prijzen: BioNippy wil biologisch en duurzaam leven voor iedereen betaalbaar maken.
  3. Lage bestelwaarde: Bestel zonder hoge minimum bestelwaarde en geniet van het gemak.
  4. Snelle levering: Snel en betrouwbaar bezorgen voor jouw dynamische levensstijl.
  5. Gemakkelijk winkelen: BioNippy's App-shop biedt een naadloze ervaring. Ontdek moeiteloos, kies jouw favorieten en binnen enkele minuten zijn ze onderweg naar huis, kantoor of school.
  6. Duurzaam bijdragen: Minimaal €0,34 standaarddonatie per bestelling, met optie voor extra bijdragen aan verschillende duurzame initiatieven.
  7. Studentenkorting: Geregistreerde studenten ontvangen 10% extra korting, waardoor bewust leven nog toegankelijker wordt.

Wereldwijde ambitie
BioNippy streeft ernaar om in de komende jaren meer dan 1700 bezorghubs, winkels, hypermarkten en showrooms te vestigen in belangrijke steden in Europa, Noord-Amerika, Azië en de MENA-regio's. Deze ambitieuze uitbreiding is gericht op het bedienen van meer dan 107 miljoen consumenten per week, waarmee een wereldwijd netwerk wordt gecreëerd dat de bevordering van biologisch en duurzaam leven vooropstelt.

Meer dan een supermarkt/Tech retail
BioNippy is niet zomaar een winkelplatform; het is een veelzijdig ecosysteem dat pleit voor duurzame producten en oplossingen. Het is ontworpen met inclusiviteit in gedachten, waardoor bio-boodschappen doen toegankelijk wordt voor 80% van de wereldbevolking.

Samenwerkingsmogelijkheden
BioNippy omarmt de samenwerking met biologische producenten, boeren, aanbieders van duurzame oplossingen en vernieuwers op het gebied van eco-initiatieven. Het platform nodigt nieuwe spelers uit om deel te nemen aan deze beweging, biedt ondersteuning voor het vergroten van marktaandeel en cultiveert een toegewijde gemeenschap voor duurzaam leven. Binnenkort zal BioNippy zich uitbreiden naar groothandel en diverse andere sectoren en activiteiten, verdergaand dan alleen de technologische retail.

Missie eerst
Bij BioNippy staat de missie centraal. Het platform reikt verder dan enkel transacties; het draait om de transformatie van onze levens- en consumptiewijze. Met een vastberaden toewijding aan duurzaamheid en inclusiviteit, streeft BioNippy ernaar om voorop te lopen in het creëren van een groenere, gezondere toekomst voor ons allemaal.

Over BioNippy
BioNippy is een innovatief retailplatform dat zich inzet voor de promotie van biologische en duurzame producten. Met een mondiale visie en een toewijding aan betaalbaarheid, streeft BioNippy ernaar de biologische sector te hervormen en wereldwijd een duurzame toekomst voor consumenten te creëren.

Voor meer informatie:
BioNippy Technologies B.V.
Stationsplein 26
6512 AB Nijmegen
[email protected] (partnerships en samenwerkingen)
[email protected] (klantenservice)
www.bionippy.com

Publicatiedatum: