Schrijf je in voor onze dagelijkse nieuwsbrief om al het laatste nieuws direct per e-mail te ontvangen!

Inschrijven Ik ben al ingeschreven

Meld je nu aan voor onze dagelijkse nieuwsbrief en blijf up-to-date met al het laatste nieuws!

Abonneren Ik ben al ingeschreven

Carrefour opent automatenshopformule BuyBye

Carrefour Belgiƫ heeft in Zaventem zijn kleinste winkel van 18m2 geopend. Het nieuwe formaat breidt het assortiment uit naar Hyper, Market, Express en e-commerce, en biedt een oplossing voor last-minute dagelijkse aankopen. Carrefour BuyBye zal beschikbaar zijn voor alle winkels, waardoor het een natuurlijke uitbreiding van hun activiteiten wordt.

Deze autonome winkel bestaat voornamelijk uit koelkasten waar klanten hun lunch, snacks, frisdranken, fruit en meer kunnen kopen. Carrefour BuyBye werkt volledig op basis van kunstmatige intelligentie, waarbij productweging en computervisie samenkomen. Strategisch geplaatste camera's op elke plank zorgen voor dubbele controle, wat maximale precisie in facturatie garandeert. De AI is getraind om elk product vanuit alle hoeken te herkennen, wat zorgt voor een naadloze en probleemloze winkelervaring voor de klant.

Het project werd uitgevoerd in samenwerking met de startup Reckon AI, gespecialiseerd in het ontwerpen van micro-winkels uitgerust met kunstmatige intelligentie.

Bron: Carrefour

Publicatiedatum: