Op woensdag 8 november is Wieneke Wolthuis begonnen als verenigingsmanager Biohuis. Zij zal het bestuur en de Bioraad met alle werkgroepen en verenigingen ondersteunen en adviseren.

Zij is de opvolger van Laurens Nuijten die nu bij Bionext de rol van Manager Belangenbehartiging vervult. Wieneke en Laurens zullen dan ook veel samenwerken. Thema's als groei van de afzet, marktontwikkeling en het versterken van de positie van biologische bedrijven in wet- en regelgeving, zullen regelmatig op de agenda staan van Biohuis en Bionext.

Wieneke bracht haar jeugd door op een akkerbouwbedrijf in Twente. Zij koos aanvankelijk voor een studie Journalistiek en Communicatie en werkte jarenlang voor uiteenlopende overheden en samenwerkingsverbanden. Enkele jaren geleden besloot zij zich te richten op de biologische landbouw. Na de opleiding Warmonderhof, stages op diverse bedrijven en een brede oriƫntatie op actuele kwesties, is ze goed toegerust om het Biohuis en alles daaromheen te ondersteunen en versterken.

Voor meer informatie:
Biohuis
info@biohuis.org
www.biohuis.org