Schrijf je in voor onze dagelijkse nieuwsbrief om al het laatste nieuws direct per e-mail te ontvangen!

Inschrijven Ik ben al ingeschreven

Meld je nu aan voor onze dagelijkse nieuwsbrief en blijf up-to-date met al het laatste nieuws!

Abonneren Ik ben al ingeschreven

Nieuw: Granaatappel Verstevigende Body Butter

Weleda introduceert binnenkort de Granaatappel Verstevigende Body Butter, met een 100% natuurlijke celvernieuwende formule en een vrouwelijke, sensuele geur. De frisse en fruitige noten van sinaasappel prikkelen de zintuigen, terwijl de zoete en warme geur van davana tropische gebieden oproept. De warme toets van vanille voegt diepte en zoetheid toe. De geur stimuleert je verbeelding, inspiratie en creativiteit.

De Granaatappel Verstevigende Body Butter is geschikt voor de rijpere en droge huid. Het bevat biologische granaatappelpitolie en -schilextract dat de huid volgens Weleda binnen 2 weken verstevigt en de elasticiteit ervan verbetert, Centella asiatica (tijgergras*) activeert de collageenproductie en stimuleert het proces van huidregeneratie en gaat vroegtijdige huidveroudering actief tegen door vrije radicalen te bestrijden. Biologische saffloerzaadolie, shea- & cacaoboter zorgen ervoor dat de huid intensief gehydrateerd en gevoed aanvoelt. Effectiviteitsstudies bevestigen volgens de producent al deze claims.

*Centella asiatica (tijgergras) helpt de collageensynthese te stimuleren en bevordert de regeneratie van bindweefselcellen wat ervoor zorgt dat de stevigheid en elasticiteit aanzienlijk worden verbeterd. Het is afkomstig uit Zuid-Oost Azië. Volgens een oude legende rolden gewonde tijgers in Centella asiatica om het genezingsproces te bevorderen, vandaar de naam tijgergras.

Granaatappel Verstevigende Body Butter 150 milliliter €17,99 | verkrijgbaar vanaf 24 augustus 2023.

Voor meer informatie: www.weleda.nl

Publicatiedatum: