Kamerleden bespreken breekijzer 'De toekomst van boeren ligt in de biologische landbouw' in BNR-radioprogramma

De stikstofcrisis en de toekomst van boeren vormen misschien wel het heetste hangijzer bij de Provinciale Statenverkiezingen komende woensdag. Zowel in de provincie als in Den Haag breken mensen zich er het hoofd over. Provincies moeten ervoor zorgen dat de uitstoot in de regio wordt teruggebracht, maar hoe dan? Het 'Breekijzer' in het BNR radioprogramma Breekt luidde afgelopen vrijdag: 'De toekomst van boeren ligt in de biologische landbouw'. Het panel bestond uit Tjeerd de Groot (Kamerlid voor D66) en Leonie Vestering (Kamerlid voor de Partij voor de Dieren). De presentatie van het programma is (op vrijdag) in handen van Nina van den Dungen. 

Over Breekt
In opinieprogramma BNR Breekt breken ze van maandag tot en met vrijdag (11:00 - 12:00 uur) de sleur van de ochtend met een goede discussie over het nieuws. Dat doen ze met opkomende opiniemakers en deskundigen.

Klik hier om de discussie te beluisteren. 

 

 


Publicatiedatum:Ook onze nieuwsbrief ontvangen? | Klik hier


Ander nieuws uit deze sector:


Schrijf je in voor onze dagelijkse nieuwsbrief om al het laatste nieuws direct per e-mail te ontvangen!

Inschrijven Ik ben al ingeschreven

U maakt gebruik van software die onze advertenties blokkeert (adblocker).

Omdat wij het nieuws gratis aanbieden zijn wij afhankelijk van banner-inkomsten. Schakel dus uw adblocker uit en herlaad de pagina om deze site te blijven gebruiken.
Bedankt!

Klik hier voor een uitleg over het uitzetten van uw adblocker.